Make up

Make up

Bij INDISHA vind je de biologische, pure make up van INIKA, Hynt Beauty, dr Hauschka en nvey eco. Prachtige, kwalitatief hoogwaardige merken die er ook nog eens goed uit zien. Zonder ingredienten die je porien verstoppen, als pancake aanvoelen of je huid uitdrogen. Met verzorgende en zelfs helende ingredienten.

Omdat het vanaf het web vaak lastig is de goede kleur voor jou te bepalen kun je eerst een setje van vijf proefjes aanvragen. Voor €5,- + de handlings- en verzendkosten sturen we deze op. Besluit je daarna om een product te kopen, dan krijg je €5 korting op je bestelling. Mascara's zijn niet als proefje te bestellen. Uiteraard kun je ook naar onze conceptstore/beautysalon in Bussum komen om make up uit te proberen. Of bellen of mailen voor een persoonlijk advies.

Helaas staan nog niet alle producten in de webshop. We hebben ze wel op voorraad. De producten die je hier niet vindt, de make up producten van dr Baumann en proefjes van make up kun je  via het contactformulier, info@indisha of 035 691 08 83 bestellen. dr Baumann producten mogen niet via webshops verkocht worden.