Deodorant

Deodorant

Over mogelijke schadelijke effecten van reguliere deodorants met aluminium bestanddelen, synthetische conserveringsmiddelen en porien verstoppende ingredienten gaan vele tegenstrijdige verhalen rond. Onderzoeken wijzen op een verband tussen ingredienten in deo's en bepaalde ziektes. Maar worden ook weer tegengesproken. Google maar eens op internet en je vindt tal van sites met een mening over wel of niet schadelijke ingredienten in deo's. Zeker lijkt het te zijn dat aluminiumzouten in deo's je natuurlijke transpiratie proces verstoren. 

Feit is dat er in vele reguliere cosmetica producten voor onze gezondheid twijfelachtige ingredienten zitten. En feit is dat de cosmetica industrie een zeer grote lobby kracht heeft. En ook onderzoeken sponsort. 

Een aanrader om te bekijken is de dr Armpit site. Met alle (wetenschappelijke) ins en outs over okselgeuren. 

INDISHA's motto is: bij twijfel niet gebruiken! En waarom zou je voor een deo kiezen met twijfelachtige ingredienten als er goede, pure alternatieven zijn?  INDISHA heeft er een aantal gevonden: 100% puur en effectief! Want dat is wat we uiteindelijk willen.