Acquarella

Acquarella

De perfecte pure nagellak voor je teennagels!

Wist je dat 70 procent van reguliere nagellak bestaat uit chemische oplosmiddelen die zeer vlambaar en explosief zijn en de meeste ook nog eens schadelijk voor mens en milieu? Deze stoffen geven de typische nagellak of nagellak remover geur. Na lang zoeken heeft INDISHA een kwalitief hoogwaardige nagellak en nagelverzorgingslijn gevonden, zonder giftige ingrediënten als formaldehyde, phthalaten, tolueen of andere petrochemische oplosmiddelen. Volledig op waterbasis. Sneldrogend en makkelijk op te brengen. Zonder dierlijke ingrediënten. Je ruikt het verschil, geen typische chemische nagellak of remover geur als je een flesje opent, maar praktisch geen geur. De nagellak hydrateert de nagels, beschermt ze tegen afbrokkelen en geel worden. Een basislak of topcoat is niet nodig.

Omdat Acquarella anders is dan alle andere nagellak is het voor gebruik op de vingernagels aan te raden te starten met de 'Conditioner kuur'. Zo blijft de nagellak beter zitten. In de 'Starterskit' zitten alle benodigdheden voor de kuur. Eindelijk kan ik nu zelf ook nagellak dragen, aangezien mijn huid niet tegen alle reguliere nagellak merken kan.

NB: Onze ervaring is dat de nagellak perfect werkt voor de teennagels. Voor de vingernagels krijgen we wisselende reacties. Bij de een chipt de lak wat sneller dan bij de ander.