Maskers

Maskers

Regelmatig een masker is een welverdiende en soms ook hoog nodige oppepper voor je huid. Omdat je wel even moet relaxen tijdens het inwerken van het masker, heb je tegelijkertijd een momentje van rust voor jezelf (alhoewel er nog steeds mensen zijn die met masker en al achter de computer gaan zitten...).

Type masker
Er bestaan zogenaamde 'droge', poedervormige maskers die je aanlengt voordat je ze op je huid aanbrengt en klant en klare creme maskers die je rechtstreeks vanuit de verpakking aanbrengt. Leng een poedervormig masker eens aan met biologische koudgeslingerde honing voor een extra verzorgend effect. Je huid krijgt er een mooie gloed van. Manuka honing (minimaal 100+) heeft ook nog eens een antiseptische en anti virale werking. Een crememasker kun je niet alleen als masker gebruiken, maar ook dun aanbrengen onder je dagcreme voor een extra boost. 

Welk masker?

  • Voor alle huidtypen: dr Hauschka Revitaliserend masker, dr Alkaitis Universal Mask, Live Native Cacao Mud Mask
  • Voor de vochtarme, droge (rijpere) huid: dr Hauschka Hydraterend masker, dr Hauschka Verstevigend masker, dr Alkaitis Cellulair Repair Mask
  • Voor de geirriteerde, gevoelige huid: dr Hauschka Hydraterend masker
  • Voor een dikke huid, die moeilijk goed te reinigen is: dr Alkaitis Flower Mask.
  • Voor de onzuivere huid: dr Hauschka Gezichtsmasker, LaVieSage Detox & Mask (allen op basis van diepreinigende klei)
  • Scrub maskers: dr Alkaitis Enzym Exfoliating masker, BalmBalm Hibiscus masker

NB: Check altijd de ingredientenlijst van het masker om te checken of je allergisch bent voor een ingredient. Er kunnen bijvoorbeeld notenolien, grassen of aardbeien inzitten.