LaVieSage

LaVieSage

Nutricosmetics is geconcentreerd powerfood voor je huid. Voor een mooie huid van binnenuit! Je huid wordt immers van binnenuit opgebouwd. De nutricosmetics van LaVieSage zijn van een zeer hoge kwaliteit en bevatten een hoge concentratie werkstoffen. Wat nodig is om daadwerkelijk iets voor je huid te kunnen betekenen.

Ze verzorgen, verjongen en/of verbeteren je huid. En bieden zelfs zonbescherming van binnenuit. In de juiste dosering en verhouding ingenomen + in combinatie met andere nutriënten (voedingsstoffen) kunnen ze zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid.

LaVieSage is pionier op het gebied van nutricosmetics. En is alleen tevreden met kwalitatief hoogwaardige, effectieve producten. Bij INDISHA werken we al vanaf het begin met LaVieSage. We zien prachtige resultaten. Ook bij huidproblemen als zonne allergie of rosacea.

De LaVieSage producten staan nog niet in de webshop. Via info@indisha.nl of het contactformulier kun je ze bestellen. Wij zorgen dat je je producten zo snel mogelijk in huis hebt. Wil je eerst advies (bij eerste gebruik raden we dit aan!) bel ons op 035 691 08 83 of stuur een mailtje.

Op de LaVieSage site vind je meer informatie over de producten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.