de Mamiel

de Mamiel

'Beautiful skin through balance and harmony'. Annee deMamiel is een van de UK's belangrijkste specialisten op het gebied van (cosmetische) acupunctuur en een rijzende ster in NYC. Haar producten zijn exclusief bij INDISHA verkrijgbaar; prachtige Seasonal Facial Oils, reinigings- en verzorgingproducten. Niet voor niets bekroond met de 'Best Natural/Organic Award 2015' van Woman's Health.

Tijdens haar eigen gezondheidscrisis in 1998, kon Annee de Mamiel geen natuurlijk en helend product vinden dat werkte. Ze vond baat bij Chinese Geneeskunde. Naar aanleiding hiervan studeerde ze zelf Chinese Geneeskunde met de intentie om de oude Chinese filosofie te combineren met westerse wetenschap.

Dit resulteerde in een range van behandelingen en een hand blended, 100% biologische anti aging huidverzorgingsrange. De onderliggende oorzaken van de impact van alledaagse blootstelling aan klimaatsinvloeden, luchtvervuiling en binnenklimaat worden aangepakt en het lichaam wordt weer in evenwicht en harmonie gebracht. De huid krijgt een prachtige gloed! De deMamiel producten gebruiken we in onze Cosmetische acupunctuur en Japanse gezichtsmassage behandelingen. Annee's  kliniek is gevestigd in Londen.