Munio Candela

Munio Candela

Zuivere 100% soja wax kaarsen, gegeurd met  verfijnde, 100% natuurlijke aroma's. Met zorg ontworpen, met de hand vervaardigd.

Munio Candela is Latijn voor 'de meest spirituele en krachtige kaars'. Oprichtsters Ieva Dexter en Elina Cima hebben als missie de kracht van de natuur terug te geven aan de mens. Door warmte en licht te genereren, afkomstig van kaarsen met een verhaal. In de huidige hectische tijd, zijn veel van ons onze oerbron, de natuur, kwijtgeraakt. Munio Candela's kaarsen geven mensen de ruimte weer dichter bij zich zelf te komen. Een romanticus, die graag blijft hangen in de herinnering van een zwoele zomer; een creatieve geest op zoek naar een nieuwe uitdaging of een drukke ondernemer die, opgejaagd door het snelle tempo van de stad verlangt naar spirituele rust. De kaarsen hebben de kracht je hart te veroveren en je van binnenuit te verwarmen.

Iedere kaars wordt met uiterste precisie en zorgzaamheid hand gemaakt. Gekoesterd door Letse meester vakmensen. Iedere lijn met een geheel eigen, hoogwaardig design. De kaarsen worden verpakt in een box van gerecycled karton. In 2010 beloond met de award voor 'Best Eco Packaging wereldwijd' door the World Packaging Organization. 

Alleen de zuiverste grondstoffen worden gebruikt voor de Munio Candela kaarsen. Non GMO soja wax en 100% natuurlijke aroma's. Geen aardolie / paraffine. Van op benzine gebaseerde wax is aangetoond dat deze toxinen uitstoot en carcinogenen (kankerverwekkende stoffen), die niet alleen slecht voor het milieu, maar ook schadelijk voor je gezondheid.