OLIEBE

OLIEBE

Veertig jaar ervaring en succes hebben OLIEBE® tot belangrijkste Europese fabrikant van plantaardige haarkleuren voor de professionele kappersmarkt gemaakt. Sinds 2008 is het OLIEBE assortiment uitgebreid met een haarverzorgingslijn. Met alleen hoogwaardige ingredienten. Voor zover mogelijk uit gecontroleerde biologische landbouw. De eisen die aan de OLIEBE®-Producten gesteld worden zijn hoog: functioneel, duurzaam en van salonkwaliteit.

Oprichter van OLIEBE®, Alexander Pietschmann, is een top-kapper. Hij kent daarom als geen ander de behoeften van een kapsalon en haar klanten.

De OLIEBE® haarverzorgingslijn is tot nu toe de puurste, effectieve lijn die we hebben kunnen vinden. Zonder synthetische conserveringsmiddelen of onnatuurlijke schuimmiddelen die je (hoofd)huid irriteren. De producten verbeteren de conditie van je haar. Combineer je de OLIEBE haarverzorging met de plantaardige kleuring (in een OLIEBE salon), dan zul je merken dat je structuur van je haar en de conditie van je hoofdhuid verbetert.

De shampoo's van OLIEBE zijn sterk geconcentreerd. Een fles van 200 ml staat gelijk aan 1 tot 2 liter shampoo. Bij aankoop van een shampoo krijg je een speciaal mengflesje om shampoo met water te mengen en te laten schuimen voordat je het op je haar aanbrengt.

Alle haarverzorgingsproducten van OLIEBE proberen we zo snel mogelijk op de INDISHA webshop te zetten. Via info@indisha.nl of 035 691 08 83 kun je ook de OLIEBE haarverzorgingsproducten bestellen die nog niet in de webshop verkrijgbaar zijn en advies vragen. Voor informatie over het assortiment OLIEBE haarverzorgingsproducten en adressen waar je je haar met OLIEBE kunt laten kleuren, kun je ook terecht op de site van Haarzuiver.