Make-up & accessoires

Make-up & accessoires

Wat is een vrouw zonder make up? Bij INDISHA vind je we de make up lijnen van dr Hauschka, INIKA (minerale make up) en Nvey eco. Pure make up merken die werken! Heb je een supergevoelige huid, dan kan de INIKA minerale make up lijn een uitkomst zijn. Nagellak hebben we van een van de puurste merken ter wereld: Acquarella. Niet alleen zonder petrochemische (oplos) middelen als DBP, tolueen of formaldehyde, maar ook geen andere schadelijke oplosmiddelen. Die in veel andere meer pure nagellakmerken wel zitten. En zonder schadelijke kleurstoffen.

Ook voor kids hebben we veilige make up! Hopscotchkids nagellak en LunaStar kids make up sets, inclusief kleine applicators om de make up op te brengen.

Helaas staan nog niet alle make up producten die we in de winkel in Bussum hebben op de site. Deze zijn uiteraard wel te bestellen! Mail naar info@indisha.nl of bel 035 691 08 83. Daar kun je ook terecht voor advies vragen.

Wil je tips & trucs van een pro? Onze maandelijkse visagie workshop van topvisagist en trainer Ralph Baaij is een aanrader. Gemiddeld scoort Ralph een 9 voor zijn workshops. Kijk bij events voor meer informatie en de data van de workshops. Je kunt ook een vriendinnen workshop boeken. Neem voor meer informatie contact met ons op via mail of telefonisch.

Er komen geen producten overeen met de selectie.