Gezicht

Gezicht

Ons gezicht of gelaat is het belangrijkste onderdeel van het lichaam waaraan je iemand herkent. Een gelaatsuitdrukking spreekt vaak boekdelen als het gaat om iemands gevoelens en gemoedstoestand. En ook leeftijd tekent zich het duidelijkst in het gezicht. Niet voor niets wordt vaak aan het gezicht (en het haar) de meeste aandacht besteed als het gaat om persoonlijke verzorging.

Goede gelaatsverzorging helpt om er goed uit te (blijven) zien. Voor INDISHA is het belangrijk dat er in gezichtsverzorgings-producten geen synthetische conserveringsmiddelen zitten of andere stoffen die het lichaam niet zo fijn vindt. Omdat het lichaam deze stoffen niet herkent zorgen ze voor de aanmaak van vrije radicalen. Die huidveroudering bevorderen in plaats van tegengaan. Helaas zitten in de meeste reguliere huidverzorgings-producten, maar ook in vele biologische nog synthetische conserveringsmiddelen. Wordt een cel gezond gevoed, dan maakt deze ook een gezonde nieuwe cel aan. Waardoor de huid minder snel veroudert.

Bij INDISHA een selectie van de puurste gelaatsverzorgings-merken ter wereld. Skin food! Zonder synthetische conserveringsmiddelen die schadelijk voor je zijn. Naast de merken op de site hebben we ook dr Baumann producten in ons assortiment. En van dr Hauschka de complete gelaatsverzorgingslijn. Deze kun je via info@indisha.nl of telefonisch via 035 691 08 83 bestellen. Wil je advies? Bel of mail ons of kom langs! We vinden het belangrijk dat je een product koopt dat bij jouw past. Onze ervaren therapeuten geven graag advies!

Onze overtuiging is het ook dat je de huid van binnenuit goed moet verzorgen. Deze wordt immers van binnenuit opgebouwd! Onze huidige voeding schiet tekort in mineralen en vitaminen om de huid optimaal te kunnen voeden. De 100 % natuurlijke nutricosmetics (powerfood voor de huid) lijn van LaVieSage zorgt voor een goede aanvulling voor huidverbetering, maar ook om huidproblemen aan te pakken. Deze lijn staat nog niet op de site, maar wel in onze winkel/salon in Bussum. Via www.laviesage.nl kun je de producten bestellen en onze postcode 1401 GD ingeven. Een mail sturen naar info@indisha.nl kan natuurlijk ook!