YUMEKO

YUMEKO

Change the world sleeping & bathing. Dat is de droom van YUMEKO. BIologisch, fair trade bed- en badlinnen van de hoogste kwaliteit, maar betaalbaar. Iets wat voorheen onmogelijk leek. Zodat jij comfortabeler kan slapen en baden.  En de wereld tegelijkertijd schoner & eerlijker wordt. 

Yumeko werkt mét en áán een schone en eerlijke keten, een FairChain, voor alle producten in de slaap- en badkamer. Dat is 'beter slapen' in alle opzichten: comfortabeler, gezonder, eerlijker en zonder onnodig dierenleed.

Alle producten hebben een biologisch- en/of fairtrade certificaat (vaak het zeer strenge GOTS keurmerk). En zijn door de strenge selectieprocedure van YUMEKO gekomen. YUMEKO doet er alles aan om jou te verzekeren van top kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

Kortom: beddengoed en badlinnen zonder gifstoffen, kinderarbeid, te lage lonen, dierenleed.

NB: In de webshop staat maar een klein stukje van het YUMEKO assortiment. Je kunt echter het gehele assortiment bestellen. Mail je bestelling naar info@indisha.nl, laat een bericht achter op het contact formulier. of bel naar 035 691 08 83. Eventueel in combinatie met wat je verder wilt bestellen. Wij sturen een betaallink en zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Normaliter heb je je (h)eerlijke bed- of badlinnen twee dagen na bestellen in huis.