Ben jij het nieuwe jaar gestart met goede voornemens om (nog) gezonder te eten en meer te bewegen? Neem dan meteen je 'skinfood' mee - voor zover je dat al niet doet. Want alles wat je op je huid smeert, heeft ook invloed op je gezondheid! dr Hauschka helpt je een handje met deze superleuke promotie.

Mini gezichtslotion cadeau

Kies naast groente & fruit ook voor gezonde voeding voor je huid. De eerste stap is gezond reinigen, zodat je huid afvalstoffen kwijt kan en een nieuwe balans vindt. dr Hauschka helpt je een handje door een cadeautje te geven bij haar reinigingsproducten: een mini gezichtslotion ter waarde van €4. 

Ben je al super goed bezig met je huid? Dan is de mini een leuke extra. Handig om uit te proberen of om mee op reis te nemen.

 

  

#detoxyourshelfie winactie

Win een gezichtsverzorgingspakket ter waarde van circa €100! Hoe kun je dit pakket winnen?

  • Deel tussen 13 en 27 januari je leukste foto van je 100% natuurlijke Shelfie van dr Hauschka in je instagram stories + gebruik de hashtags #detoxyourshelfie - #drhauschkanl + tag @drhauschka.nl. Of stuur je sheflie meteen naar de dr Hauschka Insta DM. Laat zien welke dr Hauschka producten jouw favoriet zijn. 
  • De drie mooiste foto's winnen een gezichtsverzorgingspakket op maat ter waarde van circa €100. Met productenuit het dr Hauschka 3-stappenplan reinigen, versterken en verzorgen 

€20 korting op een Detox box van Frecious

Met een goede detox kun je je lijf weer in een betere balans brengen. Je geeft je spijsvertering en stofwisseling een reset en je energielevel een boost. Doordat je de kraan van belastende stoffen even dichtdraait en zo je lichaam rust geeft.

Frecious biedt kant-en-klare slowjuice detox sap- en soep boxen aan voor meerdere dagen. Dat maakt detoxen een stukje makkelijker. In de box dus niet alleen sappen, maar ook soepen en thee. Zodat je ook in de koudere wintermaanden veilig kunt detoxen! Naast deze boxen ook intermediaite vasten boxen. Met de code DRHAUSCHKA20 krijg je €20 korting op alle producten op Frecious.bio.