Vragen

Heb je een advies vraag, vragen over je bestelling of een klacht? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Buiten genoemde tijden, kun je altijd een berichtje achterlaten via de chatbox functie op de site. Of telefonisch op voicemail, via whats app of sms. Of een mailtje sturen uiteraard. Normaliter wordt je mail/chat vraag dezelfde dag beantwoord. Vragen in het weekend of later in de avond, uiterlijk de volgende werkdag.

06 26 012 815 Maandag tm vrijdag
10.00-18.00 uur
info@indisha.nl

Spoed bestelling

Op doordeweekse dagen wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd. Mits voor 16.00 uur besteld. En als er geen adresgegevens missen. Normaliter heb je die dan de volgende dag  of binnen twee dagen in huis. Alleen zaterdag en zondag worden geen pakketjes verstuurd. Wil je een product met spoed hebben, bel of chat ons even of laat het ons via een mailtje weten voor of nadat je je bestelling plaatst. Wij kijken wat we kunnen doen om  het product zo snel mogelijk op het gewenste adres te bezorgen.

Klacht

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of service. We helpen graag om een oplossing te vinden. Mail je klacht naar info@indisha.nl of stuur een bericht via onze chat service. Wij proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden je je klacht. Mocht het meer tijd nodig hebben om te reageren, dan laten we dit uiteraard tijdig weten. 

Stel je bovengenoemde procedure niet op prijs, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.