Al Pure Beauty Member?
Heb je al een account? Dan spaar je automatisch Pure Beauty Points. Klik hier om in te loggen.
Nog geen Pure Beauty Member?

Klik dan hier om een account aan te maken. Je ontvangt met het aanmaken van een account direct 50 punten. Wat je met deze punten kan? Dat lees je hieronder!

Je voordelen op een rij

We vinden het superfijn dat je bij INDISHA je pure beauty producten koopt. Daar geven we graag wat voor terug. Dit zijn de voordelen voor Pure Beauty Members:

 
Spaar Pure Beauty Points  Wissel je punten in voor waardevouchers, producten, behandelingen of Earth Today m2's** Ontvang een verjaardags-cadeautje Beauty Update Specials. Als eerste op de hoogte van nieuwtjes*

 * Na aanmelding voor de Beauty Updates ** Lees meer onderaan deze pagina

Punten sparen doe je zo

WELKOMSTCADEAU
Je ontvangt 50 punten als je een account aanmaakt.
 
PUNTEN SPAREN
Je ontvangt 1 punt voor iedere euro die je in de winkel, salon of webshop besteedt. 
WAARDEVOUCHERS
Je kunt iedere 100 punten die je spaart inwisselen voor een waardevoucher van €5 of meer.
BEAUTY UPDATES
Schrijf je in voor onze Beauty Updates en ontvang 20 punten. In de Beauty Updates: specials, kennisblogs, productupdates, tips en aankondigingen van events.
SCHRIJF REVIEWS
Je ontvangt 50 punten wanneer je een review plaatst. Beschrijf bijvoorbeeld je productervaring op onze site of reageer op onze review mail.
INSTAGRAM
Volg @indisha.nl en ontvang 20 punten.
FACEBOOK
Like ons op Facebook en ontvang 20 punten.
VIND JE ONS LEUK? VERTEL HET DOOR
Vertel vrienden of familie over ons en ontvang €10 aan punten. Je vriend(in) of familielid ontvangt ook direct €10 als welkomstcadeau. 

 

Hoe weet je hoeveel punten je hebt?

Je gespaarde punten vind je - na inloggen - links onderaan de webshop pagina. Klik linksonder en je ziet een overzicht van je punten*. Ook zie je hier waarvoor je je punten in kunt wisselen. Eens per maand krijg je per mail een overzicht van je punten*

* Voorlopig alleen nog van de in de webshop gespaarde punten. De punten die je in de winkel en salon hebt gespaard houden we nog in een apart systeem bij.

INDISHA & Earth Today  

Bij INDISHA dragen we graag een steentje bij aan een betere wereld. Zo kun je gespaarde Pure Beauty Points inwisselen voor m2's natuurbescherming via INDISHA. Wat je beschermt kun je via de Earth Today site volgen. Wil je zelf, zonder INDISHA, m2's beschermen? Dat kan uiteraard ook via de Earth Today site

Wat is Earth Today precies?

Earth Today is een wereldwijd intiatief met als missie om natuurbescherming te versnellen. Het initiatief draagt bij aan het behalen van een wereldwijd doel. Namelijk het beschermen van 50% van onze planeet in 2050. Iedereen kan meedoen door een of meer m2 natuur te beschermen voor €1,20 per m2.

Waarom INDISHA samenwerkt met Earth Today? Omdat we graag een steentje bijdragen aan een betere wereld. Bij INDISHA shop je daarom ook bewust. Al onze producten zijn zo puur dat je ze kunt eten. Met zo veel mogelijk ingredienten uit de ongerepte natuur, biologisch of biologisch dynamisch geteeld. Om deze producten te blijven maken, is het dus belangrijk dat we de natuur in stand houden!