Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2001
  • Komt uit: USA
  • Oprichter: Max Koutny

Natures Brands - Herbal Choice Mari

Herbal Choice Mari is een van de merken onder Nature's Brands. En staat voor 100% puur en natuurijke, veganistische producten. Puur en effectief.  Met alleen USDA gecertificeerde biologische ingrediënten, ingrediënten uit de ongerepte natuur en natuurlijke ingrediënten als zink-oxide en mineralen. Zonder synthetische conserveringsmiddelen, geur- of kleurstoffen. Diierproef-vrij.  Bjizonder zijn de getinte zonbeschermings-producten. Op basis van zink oxide, maar zonder de witte waas.

Hoe biologisch/puur is de lijn?
Super puur. Alleen door de United States Department of Agriculture (USDA) biologisch gecertificeerde ingrediënten en Ingrediënten uit de ongerepte natuur worden gebruikt. Of natuurlijke ingrediënten als mineralen en zink oxide die 100% natuurlijk zijn, maar niet als voeding gezien worden. En daarom niet als biologisch worden aangemerkt. Geen synthetische conserveringsmiddelen, geur-of kleurstoffen. Geen dierproeven. Geen petrochemische ingrediënten. Herbal Choice Mari's puurheid filosofie: 'we maken en verkopen alleen producten die we zelf ook gebruiken.' Alle producten worden in de USA gemaakt, zodat een goede controle op puurheid gegarandeerd kan worden.

Wat maakt de Herbal Choice Mari producten bijzonder?
De getinte zonbeschermingslotions en crèmes met een nummer 1 rating van de Environmental Working Group. Dat wil zeggen veilig voor mens & milieu. Zonder schadelijke ingrediënten. De tegen UVA en UVB straling beschermende zink-oxide die in natuurlijke zonnebrandcremes bescherming biedt, heeft als nadeel dat het bij de meeste cremes een witte waas op de huid achterlaat. De getinten lotions en cremes van Herbal Choice Mari doen dit niet. 

Meer over Herbal Choice Mari
De lijn maakt deel uit van het NaturesBrands assortiment. Een in 1995 opgerichte onderneming in 'Natural Health and Beauty'. Met meer dan 150 gecertificeerde biologische gezondheids- en beauty producten in het assortiment. DIe allen als doel hebben de huid te beschermen en herstellen van negatieve invloed van huidveroudering en dagelijkse omgevingsinvloeden.  Naast Herbal Choice Mari ook minerale make up producten en voedingssupplementen en mineralen. Schoonheid en een gezond lichaam en huid vanuit binnen en buiten. De merken zijn zeer transparant en helder over wat wel en niet gebruikt wordt. 

Overige interessante feiten
De Herbal Choice Mari natural ijn is een tijdje van de markt geweest. Maar klanten smeekten bijna de lijn weer op de markt te brengen, omdat ze geen goede alternatieven konden vinden. Mei 2015 is de natural lijn opnieuw uitgebracht. Die bevat naast biologisch gecertificeerde ingredienten ook ingerdienten uit de ongerepte natuur en mineralen.