Make Up Cursus voor 40+. Met visagist & trainer Ralph Baaij. In deze visagie cursus verschillende modules met speciale tips & technieken voor de huid die geen 20 meer is. Ben je nog geen 40, ook dan haal je heel veel tips & technieken uit deze online cursus. Voor de 40+ huid komen onder andere aan bod: corrigeren van hangende oogleden & mondhoeken, wenkbrauwen liften, rimpels en pigmentvlekken camoufleren, speciale tips voor make up voor online meetings.

Video's - handouts & gebruikte producten

Bekijk de video's via Facebook of Instagram. Of via onderstaande links - daar staan ook de hand outs. Onderwerpen:

Visagist Ralph Baaij

Opgeleid in Parijs & Londen. Super vakkundig, ervaren en integer. Mega passie voor zijn vak. Dat merk je meteen in de masterclasses! Heeft jarenlang les gegeven aan zijn eigen visagie school. Verzorgt vanaf 2011 visagie workshops bij INDISHA. Gemiddelde score een 9.

Wat kijkers zeggen

Ik wil als eerste zeggen dat ik de video’s en hand-outs heel leuk & leerzaam vind. Ralph weet ook zoveel en jij stelt onbevangen alle vragen die het voor de kijker nog duidelijker maakt. En ik vind jullie zo lief samen 🤗  Ik ben heel erg blij met alle goede tips & trics gezien ik niet echt goed ben in make-up. En kijk dus ook graag meermaals naar de video’s & hand-outs.

Vragen?

Heb je vragen? Laat het ons weten.We helpen je graag!