Op een natuurlijke manier er jong(er) en stralend uit zien? Ook tijdens de lockdown zijn hier mogelijkheden voor! We verwelkomen je graag voor een huidverbeterende en ontspannende facial, natural face lifting/cosmetische bindweefsel of cosmetische acupunctuur behandeling en pedicure met medische verwijzing.  Na de lockdown kun je weer terecht voor alle facials, pedicures, sugaring behandeling,  threaden & wenkbrauwen vormen 

Boeken & behandelingen

Tijdens de lockdown kunnen volgende behandelingen geboekt worden:

  • Facials/Natural Face Lifting/Cosmetische bindweefsel massage 
  • Ayurvedische gezichtsbehandelingen 
  • Cosmetische acupucntuur behandelingen 
  • Pedicures met medische verwijzing (alleen via mail of telefonisch te boeken)

Klik hier voor een overzicht van onze behandelingen. Met uitleg en prijzen. En maak kennis met ons team van specialisten.

Boeken kan 24 uur per dag online via onderstaande 'Boek nu' button. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook. Via 035 691 08 83, 06 26 012 815 of info@indisha.nl Wij werken Corona proof volgens de richtlijnen van onze branche organisatie ANBOS.

Boek nu!

 

Team

Maak kennis met ons team van specialisten. Klik hier.

Onze behandelingen

Een behandeling om je huid te verbeteren? Dat combineren wij graag met ontspanning - want ook dat werkt door op je lichaam. Massage is dan ook bijna altijd onderdeel van een behandeling, Je kunt bij ons terecht voor


Bij alle behandelingen werken wij met biologische producten. Zonder voor je huid twijfelachtige synthetische ingredienten. Dierproefvrij. Door ons geselecteerd op hun puurheid en effectiviteit. Deze producten verzorgen en verbeteren je huid op een natuurlijke wijze.

De puurste cosmeticamerken ter wereld

De cosmetica merken waar we In onze salon in Bussum mee werken zijn: Abloom, dr. Baumann, deMamiel, Shankara (Ayurvedisch), dr. Hauschka. Allen biologisch en strenger dan biologische keurmerken eisen. Ook werken we met het nutricosmetics merk LaVieSage. Powerfood voor je huid. Dat helpt je huid mooi te blijven en te verbeteren van binnenuit.Je huid wordt immers van binnenuit opgebouwd.

Verras iemand met een cadeaubon

Een leuk (verjaardags)cadeau voor een goede vriend(in), zus/broer of je moeder/vader. Verras haar/hem met een cadeaubon. Dat kan een bon zijn voor een specifieke behandeling of met een geldbedrag, zodat zij/hij zelf een behandeling kan kiezen.

Klik hier voor alle cadeaubonnen