Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2004
  • Komt uit: Nederland

VitaCura

VitaCura is de 'zout' lijn van Excellent Health. Magnesium zout producten vormen het belangrijkste deel van de VitaCura collectie. Dit zout - magnesium chloride of magnesium oil - wordt gewonnen uit de beroemde Zechstein Zee. Deze zee is 250 miljoen jaar geleden ingedroogd. Het magnesium zout uit deze bron is het zuiverste natuurlijke magnesium ter wereld. En wordt gewonnen op een diepte van 1600 meter. In Nederland, dichtbij Veendam.

Hoe puur is de lijn?
Heel puur. Zoals je hiervoor hebt kunnen lezen is magnesium uit de Zechstein bron, het zuiverste natuurlijke magnesium ter wereld.

Wat maakt VitaCura magnesium bijzonder?
De combinatie van zuivere magnesium olie, verkrijgbaar vanaf 50ml, met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Meer over Excellent Health
Excellent Health is opgericht in 2004. Met als doel gezondheidsproducten van de beste kwaliteit aan te beiden. Excellent Health is pas tevreden als ze ziet dat een product beter is dan wat er gemiddeld wordt aangeboden. 

Overige interessante informatie
Magnesium is een mineraal dat bij meer dan 300 lichaamsprocessen betrokken is. Zestig tot 80 procent van ons heeft een tekort aan magnesium. Via de huid wordt magnesium directer/sneller opgenomen dan via orale inname. Omdat het via de huid direct in de bloedbaan terecht komt.

Hoe zuiverder het magnesium product, des te beter de opname. Magnesium producten uit de Zechstein bron, garanderen een optimale opname. Magnesium van mindere kwaliteit wordt minder goed opgenomen, waardoor het mogelijk geen effect heeft.