Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2016
  • Komt uit: Nederland
  • Oprichter: Barbara Baars van Huijstee

The Green Goddess


Barbara - TheGreenGoddessAls teenager was Barbara al druk in de weer met creme's, maskertjes en make up. Met een schaar, mandje en het boek  'Natural Beauty', bracht ze uren in de natuur door om ingredienten te zoeken om haar eigen rozenwater, kruiden maskers en haar conditioners te maken. Cosmetica en natuurlijke ingredienten zijn haar passie gebleven. Barbara is een lopende encyclopedie wat kennis over cosmetica ingredienten betreft. Vanuit haar opleiding en jarenlange werkervaring als schoonheidsspecialiste, trainer voor Abloom en bevlogenheid over de werking van de huid, weet ze bovendien wat een product doet voor je huid. 

Hoe biologisch is de lijn?

Super biologisch. Alle ingredienten zijn biologisch gecertificeerd. Voor de toner is een natuurlijke conservering van gefermenteerde radijs gebruikt. De verpakkingen zijn van gerecycled materiaal, de inkt op de verpakking is afbreekbare inkt.

Wat maakt The Green Goddess bijzonder?

De 40 jaar ervaring van Barbara met en passie voor natuurlijke cosmetica ingredienten, het maken van producten hiervan en het werken hiermee. Gecombineerd met haar passie om hier alles over te weten. Barbara is heel wat jaren bezig geweest om haar Green Goddess olie en toner te perfectioneren. En heeft zelf continue getest welke ingredientencombinatie de beste werking heeft.

Overige interessante feiten

  • Het beeldmerk van The Green Goddess bestaat uit afbeeldingen van alle ingredienten die voor de Facial Oil zijn gebruikt!
  • Anno 2023 is Barbara 55 jaar oud. Dat zou je aan haar huid niet zeggen. Haar eigen olie heeft hierbij een handje geholpen!