Botanical Beauty

Botanical Beauty is een lijn van  prachtige, 100% natuurzuivere huidverzorging van hoge kwaliteit. Handgemaakt in de Betuwe. Basis ingrediënten zijn natuurlijke verzorgende oliën en Dode Zee zout (scrubs). Je huid vaart er wel bij. Die ziet er mooi, glad en gezond uit en voelt zijdezacht aan. Mede door de geneeskrachtige werking van planten en kruiden, koud geperste oliën (1e persing) en Dode Zee zout in de scrubs verdwijnen of verminderen eczeem, psoriasis en kloven.

Oprichtster is Catharine van Everdingen-Chorus, die na 10 jaar als advocaat in Amsterdam gewerkt te hebben op familielandgoed Noordhoek terecht kwam. Daar ontmoette ze Jeanette van den Berg. Samen besloten ze in 2004 een nieuwe natuurlijke huidverzorgingslijn te ontwikkelen. Gebruik makend van de kruiden uit de kruidentuin van het landgoed Noordhoek. In 2009 werd de lijn, Botanical Beauty, gelanceerd.

100% natuurlijk
Botanical Beauty gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten., tot aan de essentiële oliën toe. Een groot deel van de ingrediënten is biologisch. Door de uitgekiende samenstelling en verse bereiding van de producten, zijn ze een tot twee jaar houdbaar.