Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2009
  • Komt uit: USA
  • Oprichters: o.a. Efrat Roman & Tovi Rigter

Acquarella

 

INDISHA-Acquarella

De perfecte 100% pure nagellak voor je teennagels!

Wist je dat reguliere nagellak is ontwikkeld vanuit 'het recept' voor autolak? 70 procent van de lak bestaat uit chemische oplosmiddelen die zeer vlambaar en explosief zijn? En de meeste ook nog eens schadelijk voor mens en milieu? Deze stoffen geven de typische nagellak of nagellak remover geur. Acquarella is een kwalitatief hoogwaardige lak, die echt 100% puur is. `Nog puurder dan '24-free'. Je zou de lak zelfs kunnen drinken (lekker is het alleen niet).

Met water als oplosmiddel. En een kleurlaagje dat je nagels laat ademen. Zonder twijfelachtige ingrediënten als formaldehyde, phthalaten, tolueen of andere petrochemische oplosmiddelen. Zonder dierlijke ingrediënten. Sneldrogend en makkelijk op te brengen. Je ruikt het verschil. Geen typische chemische nagellak of remover geur als je een flesje opent, maar praktisch geen geur. De nagellak hydrateert de nagels, beschermt ze tegen afbrokkelen en geel worden. Een basislak of topcoat is niet nodig. 

Doe de Conditioner kuur
Omdat onze nagels vaak niet goed gehydrateerd zijn (door o.a. wassen en zeep gebruik) en Acquarella anders is dan alle andere nagellak is het voor eerste gebruik op de vingernagels aan te raden te starten met de 'Conditioner kuur'. Die zorgt er voor dat je nagels schoon zijn, gehydrateerd en sterker. Zo blijft de nagellak beter zitten. Voor gebruik op de teennagels is de kuur niet nodig leert de praktijk. 

Wat maakt Acquarella bijzonder?
De waterbasis, het feit dat de lak je nagels laat ademen, je nagels niet geel kleuren na gebruik van de lak, alleen de meest hoogwaardige veilige kleurstoffen worden gebruikt. De verzorgende eigenschappen. En milieuvriendelijkheid. 

Meer over de oprichters
Acquarella is een initiatief van Cure Diva, een lifestyle online platform en webshop, opgericht door Efrat Roman en Tovi Rigler. Om, vanuit hun eigen ervaring, andere vrouwen met borstkanker het leven makkelijker te maken. Een gezonde nagellak leek er niet op de markt te zijn. In samenwerking met o.a. de oprichters van de Born Free BPA vrije baby voedingsfles werd Acquarella op de markt gezet. De lak is ontwikkeld door een team van wetenschappers en natural beauty experts.

Overige interessante feiten
Onze ervaring is dat de nagellak perfect werkt voor de teennagels. Voor de vingernagels krijgen we wisselende reacties. Bij de een chipt de lak wat sneller dan bij de ander.