Thuis do tips - mooie wenkbrauwen

Oh jee! "Alle schoonheidsalons zijn gesloten, maar mijn wenkbrauwen hebben vorm & kleur nodig. Hoe los ik dit op zonder al teveel gedoe?"  In deze blog handige (100% natuurlijke) producten voor mooie wenkbrauwen, die bij ons veel gekocht worden. En een aantal links naar tutorial video's om thuis aan de slag te kunnen. Woon of kom je in de buurt van Bussum en wil je producten eerst proberen? Dat kan uiteraard. Onze winkel in Bussum is geopend - met een aantal Corona aanpassingen. Kijk hier voor onze openingstijden.

Inkleuren - makkelijk & snel 

Wil je 's ochtends heel snel klaar zijn met je wenkbrauwen? Dan is de vegan Brow perfector van INIKA mogelijk wat voor je.  Een handige 'mascara' voor je wenkbrauwen. Spoolie om je wenkbrauwen in vorm te borstelen en tegelijkertijd in te kleuren/body te geven. Deze wordt bij ons nu heel veel verkocht. Bekijk eventueel het tutorial filmpje hieronder.

 

Een ander product - waar we fan van zijn - om je wenkbrauwen snel & mooi mee in te kleuren is de vegan Cream to powder eye brow definer van Hynt Beauty. Een makkelijk aan te brengen cremige emulsie, die op je wenkbrauwen verandert in een zachte poeder. Blijft lang zitten, water resistant. Handig in combinatie met Hynt's Duo Brow Spoolie Brush.   

Zelf epileren - handige tips voor mooie wenkbrauwen

Onderstaande tutorial video van visagiste Xelly Cabau, geeft heldere uitleg om je wenkbrauwen thuis zelf mooi in vorm te krijgen. Zie onder de video nog een paar extra tips van ons.

Extra tips: om het hoogste punt van je wenkbrauwen te bepalen kun je ook een penseeltje of potlood vanuit het punt tussen het puntje van je neus en waar je neusvleugel je gelaatshuid raakt over het midden van je iris omhoog leggen. Daar waar het penseeltje uitkomt is je hoogste punt van je wenkbrauw boog. Xelly gebruikt een wenkbrauwpotlood om eerst een aantal lijntjes te zetten om aan te geven waarbinnen niet epileren. Hiervoor kun je de hiervoor genoemde eye brow definer van Hynt ook gebruiken. Gebruik je liever een wenkbrauwen potlood hiervoor? INIKA heeft een 100% natuurlijke, vegan versie.

Van Anastasia Beverly Hills zijn er ook sjablonen bij o.a. Douglas & Ici Paris verkrijgbaar. Die kunnen je zeker helpen vorm te geven. Vergeet niet rekening te houden met het feit dat iedere wenkbrauw weer anders is, zelfs jouw beide wenkbrauwen hebben meestal niet dezelfde vorm. 

Heb je vragen? Laat ze weten, daarvoor zijn we er. Hier vind je onze contactgegevens.