Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2013
  • Komt uit: Nederland

The Ohm Collection

De Ohm Collection is in 2013 gestart met een eerste product, Deo Dorant. Een poeder deo. Dit product is een van de eerste deodorants die je lichaam aanvult. Een eeuwenoud recept uit Hawai, door ontwikkeld in Nederland tot een pure natuurlijke deo van top kwaliteit. Die werkt, geen vlekken in kleding achterlaat en de huid beschermt in plaats van beschadigt. Ohm claimt dat de deo de huid droger en alkalischer (basisch) laat dan welke synthetische of natuurlijke deo dan ook. In 2018 is een creme versie van de deo aan het assortiment toegevoegd. Probeer het zelf! Bij INDISHA zijn we fan. 

Hoe puur is de lijn?
Alleen de hoogste kwaliteit heilzame biologische olien van planten uit de ongerepte natuur wordt gebruikt. En natuurlijk natriumbicarbonaat of sodium carbonaat in de zuiverste vorm. De deo's worden op duurzame wijze vervaardigd. Volgens de Auyrvedische traditie moet alles wat je op je huid aanbrengt eetbaar zijn. Bij Ohm vinden ze dat dit ook voor je deo moet gelden. Wat perfect aansluit bij de INDISHA filosofie.

Wat maakt de Ohm Deo Dorants bijzonder?
Het recept met een speciale van heilzame koudgeperste olien van planten uit de ongerepte natuur, zorgt dat deo de hele dag door werkt, maar geen vlekken in kleding achterlaat. De Ohm Blend® zorgt dat geurtjes en vlekken in kleren wegblijven en alkaliseert (maakt basisch). Ook bijzonder is het feit dat de Ohm collectie in Nederland gemaakt wordt. Op duurzame wijze. O.a. wordt kansarme jongeren een kans gegeven bij Ohm aan de slag te gaan. 

Meer over The Ohm Collection
De Ohm collectie is een eerbetoon aan het Ohm symbool. Afkomstig van de boeddhistische en hindoeïstische cultuur. Een symbool dat al duizenden jaren bestaat en kracht heeft gegeven aan velen. Bekend is ook dat krachtige symbolen twee kanten op kunnen werken. Om er zeker van te zijn dat die van de Ohm Collection in je voordeel werkt, is een goede intentie en aandacht voor de producten zeer belangrijk. Voor de producten, het gebruik en het gebruiksresultaat. De Ohm company wil graag kennis uit wisselen en bewustwording delen voor een hoge kwaliteit van leven. Onze planeet en de bewoners zijn immers prachtig. 

Producten