Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2010
  • Komt uit: Australie
  • Oprichter: Daniel Baden

P'URE Papayacare

"Create products with high quality natural ingredients that work and are genuinely good and effective for the skin." Dat is de filosofie achter PURE Papaya.

Bezorgd over alle chemicalien die wij, en speciaal jonge meiden, dagelijks op en daarmee in de huid smeren, bedacht klinisch natuurgeneeskundige Daniel Baden dat het tijd werd voor een kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en echt natuurlijk alternatief. Dit was de start van PURE Papaya. Na jaren van trial and error, lukte het stabiele, pure, werkzame producten te ontwikkelen die fijn op je huid aanvoelen.

Gezonde producten voor je huid, die de kracht van de natuur in jouw voordeel laten werken. Zonder twijfelachtige chemicalien, die in verband gebracht kunnen worden met veel chronische kwalen van deze tijd. Maar gezonde alternatieven, die niet teveel afwijken van wat je gewend bent dagelijks te gebruiken. 

Hoe puur is de lijn?
Puur! 100% natuurlijk, waar mogelijk biologische ingredienten of ingredienten uit de ongerepte natuur. NaTrue gecertificeerd. Geen synthetische ingredienten zoals petrolatum, synthetische conserveringsmiddelen of kleurstoffen.Natural by Nature is het uitgangspunt voor alle Pure Papaya's producten.

De Papaya die gebruikt wordt, wordt biologisch geteeld. Bovendien wordt de hele vrucht gebruikt: huid, fruit en zaden. Zodat niets wordt weggegooid.

Wat maakt de PURE Papaya producten bijzonder?
Gefermenteerde papaya als uitgangspunt voor alle producten. Papaya is een super'food' ingredient rijk aan vitamine A,C,E en anti-oxidanten. En met het unieke enzym papaine, een natuurlijke exfoliant. Gefermenteerd is de effectiviteit van werkzame ingredienten nog groter. En hebben deze een met de huid vergelijkbare PH waarde.

Gebruikt door
Gwyneth Paltrow is fan en verkoopt een aantal PURE Papaya producten in haar Goop stores

Meer over Daniel Baden
In 2016 heeft Daniel een nieuw bedrijf opgericht: BioMedica Nutraceuticals. Dat supplementen maakt die natuurgeneeskundigen en reguliere artsen voorschrijven.

Overige interessante feiten
PURE Papaya claimt geen geneeskrachtige werking, maar heeft al van veel mensen enthousiaste verhalen ontvangen over verbetering van eczeem, dermatitus, gebarsten hielen en ruwe ellebogen.En radiotherapie centra die het gebruiken als na-de-therapie behandeling. Bijzonder is het succesvol gebruik van PURE Papaya op kangeroes die waren gered uit bosbrandgebieden.

 

 

Producten