Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 1970
  • Komt uit: Duitsland
  • Oprichter: Alexander Pietschman

OLIEBE

NB: Van de OLIEBE distribiteur mogen we de producten niet in de webshop verkopen. Heb je interesse in OLIEBE producten, neem dan contact met ons op.

OLIEBE® is van oorsprong een merk voor plantaardige haarkleuring voor de professionele kappersmarkt. En in veertig jaar uitgegroeid tot de belangrijkste Europese speler op dit gebied. Een haarverzorgingslijn werd in 2006 aan het assortiment toegevoegd. En is bij INDISHA verkrijgbaar. Met alleen hoogwaardige ingrediënten. Waar mogelijk uit gecontroleerde biologische landbouw. Zonder synthetische conserveringsmiddelen. Wil je je haren laten kleuren met OLIEBE? Dan kun je terecht bij een van de professionele OLIEBE kapsalons. Voor thuis kleuring heeft INDISHA de 100% plantaardige KHADI haarkleuring.

Hoe puur is de lijn?
De eisen die aan de OLIEBE® producten gesteld worden zijn hoog: functioneel, duurzaam en van salonkwaliteit. Voor zover mogeljik komen ingrediënten uit gecontroleerde biologische landbouw. De producten uit de haarverzorgingslijn bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen. OLIEBE streeft er continue naar een verantwoord, zo duurzaam mogelijk product te maken. Met uitzonderlijke kwaliteit. Om nu en in de toekomst het milieu, de professionals die met OLIEBE werken en de consument niet te belasten. De OLIEBE®-verzorgingslijn-producten zitten in ecologische PET-flessen. Deze zijn veel milieuvriendelijker dan de gebruikelijke verpakkingen voor haarverzorgingsproducten. Het transport van OLIEBE®-producten is CO2-neutraal.

Wat maakt de OLIEBE® producten bijzonder?
De OLIEBE® lijn is ontwikkeld en op de markt gebracht door een top kapper; Alexander Pietschmann. 
Hij kent als geen ander de behoeften van een kapsalon en haar klanten. En weet wat nodig is voor gezond haar. Alexander Pietschmann is een pionier op het gebied van pure haarkleuring en haarverzorgingsproducten in Europa. Omdat hij vanuit zijn professie geen echt puur (kappers) merk kon vinden van topkwaliteit, heeft hij OLIEBE ontwikkeld. 

De OLIEBE® haarverzorgingslijn is tot nu toe de puurste, effectieve lijn die we hebben kunnen vinden. Zonder synthetische conserveringsmiddelen of onnatuurlijke schuimmiddelen die je (hoofd)huid irriteren. De producten verbeteren de conditie van je haar. Combineer je de OLIEBE haarverzorging met de plantaardige kleuring (in een OLIEBE salon of thuis met bijvoorbeeld Indus Valley), dan zul je merken dat je structuur van je haar en de conditie van je hoofdhuid verbetert.

Meer over Alexander Pietschmann
Alexander was de eerste kapper in midden Europe die ecologisch werkte. 

Overige interessante feiten
De shampoo's van OLIEBE zijn sterk geconcentreerd. Een fles van 200 ml staat gelijk aan 1 tot 2 liter shampoo. Bij aankoop van een shampoo krijg je een speciaal mengflesje om shampoo met water te mengen en te laten schuimen voordat je het op je haar aanbrengt.

Let op: De OLIEBE haarverzorgingsproducten zijn gemaakt voor gezond haar. De producten kunnen gebruikt worden op haar dat door gebruik van synthetische producten/chemische kleuring beschadigd is. Je haar kan hierdoor verbeteren. De kans bestaat dat het resultaat niet optimaal is. Is dit het geval, probeer eerst je haar te verbeteren en gebruik de producten dan weer.

Producten