Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2005
  • Komt uit: Nederland
  • Oprichters: Erik-Alexander Richter & Frank Slangen

LaVieSage

Nutricosmetics is geconcentreerd powerfood voor je huid. Voor een mooie huid van binnenuit! Je huid wordt immers van binnenuit opgebouwd. De nutricosmetics van LaVieSage zijn van een zeer hoge kwaliteit en bevatten een hoge concentratie werkstoffen. Wat nodig is om daadwerkelijk iets voor je huid te kunnen betekenen.

Ze verzorgen, verjongen en/of verbeteren je huid. En bieden zelfs zonbescherming van binnenuit. In de juiste dosering en verhouding ingenomen + in combinatie met andere nutriënten (voedingsstoffen) kunnen ze zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid.

LaVieSage is pionier op het gebied van nutricosmetics. En is alleen tevreden met kwalitatief hoogwaardige, effectieve producten. Bij INDISHA werken we al vanaf het begin met LaVieSage. We zien prachtige resultaten. Ook bij huidproblemen als zonne allergie of rosacea.

Drie productlijnen

Anti-Aging (blauwe verpakkingslijn)
Krachtig werkende formules voor huid- en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te verbeteren, bindweefsel versterken, beschermen tegen UV-straling, etc. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.

Skin Health (rode verpakkingslijn)
Huid-verzorging en lichaamsverzorging producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan gezond houden en verbeteren van de huid bij verschillende huidcondities zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge, rode of onzuivere huid. 

Vitality (groene verpakkingslijn)
Supplementen die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme) en het immuunsysteem. Het verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven en gewrichten soepel houden.

NB: een deel van de LaVieSage Vitality producten gaat verder onder het merk Nutramin. Nutramin maakt voedingssupplementen voor de professionele sector en heeft LaVieSage overgenomen. Vandaar dat je een aantal Nutramin producten bij ons in de webshop ziet staan.

Meer info lees je in de LaVieSage productbrochure

Bekijk hier de producten in onze webshop.