Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2009
  • Komt uit: USA
  • Oprichter: Allison Reedy

Klee Naturals - Kids

Bijna alle kleine meiden (en ook jongens) vinden het heerlijk om met mama's make up te spelen. Of liever nog met eigen make upjes. De meeste kids make up op de markt is echter van twijfelachtige kwaliteit als het gaat om schadelijkheid voor de huid.

Klee Kids Play Make Up niet. Deze kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke, niet schadelijke, hypoallergene lijn is ontwikkeld door een moeder van twee kleine dametjes, Allison Reedy. Ze wilde de nog tere huid van haar kinderen en die van vriendinnetjes met wie ze speelden niet belasten met de synthetische, huid onvriendelijke ingrediënten. Maar kon nergens geschikte producten vinden. 

Hoe puur is Klee Kids?

Super puur! 100% niet giftig. Klee Kids gebruikt alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Alleen de nagellakjes bevatten synthetisch polyurethane en een acryl copolymeer. Beide zijn niet giftig en 100% biologisch afbreekbaar, maar zijn nodig om een laagje op de nagels te kunnen vormen. De nagels blijven gezond!

Nooit worden parabenen, phthlaten, aggresieve chemicaliën, kunstmatige kleurstoffen of andere schadelijke ingrediënten gebruikt. Alle producten zijn hypo allergeen. Uiteraard wordt niet op dieren getest. Klee is lid van het 'Safe Cosmetics Business Network' Een toonaangevende samenwerking op het gebied van kennis & kennisoverdracht van veiligheid van cosmetica ingrediënten. 

Wat maakt de Klee Kids producten bijzonder?

Alleen al het feit dat het pure kids cosmetica is, dat ook nog eens voor kinderen aantrekkelijk is verpakt. En ontwikkeld vanuit een moeder die een gezond alternatief zocht voor alle onveilige synthetische kids cosmetica die er op de markt is. 

Meer over Klee Kids

Alle Klee Kids producten worden met de hand gemaakt in de USA. Zodat directe controle is over de gebruikte ingrediënten en productie. Nieuw is de Klee Kids Magical Hair & Body Care lijn. 

Overige interessante feiten

Voor de wat oudere dametjes is er Klee Girls Mineral Make Up.