Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2009
  • Komt uit: USA
  • Oprichter: Priscilla Cheung & Allison Reed

Klee Girls

KLEE Girls is 100% natuurljke minerale make up. Met alleen huidvriendelijke, natuurlijke ingrediënten. Geen parabenen, phthalaten, petrochemische ingrediënten (uit de aardolie industrie) als paraffinum liquidum en petrolatum of synthetische kleurstoffen. Niet giftig en hypo allergeen.

Gemaakt in de USA, zodat er directe controle is op het productie proces en de gebruikte ingrediënten.

Want waarom zou je de jonge, fragiele huid belasten met huidonvriendelijke chemicaliën?  Waar traditionele make up helaas vol mee zit.  

Priscilla Cheung en Allison Reed, twee moeders van opgroeiende dochters, zochten een gezond make up alternatief, maar konden niets vinden. Dit was het begin van Klee Naturals. Pure make up voor kinderen en jonge meiden.

Hoe puur is KLEE Girls Mineral Make Up?

Super puur! 100% niet giftig.Voor Klee Girls Mineral Make Up worden alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Alleen de Pinki Naturali nagellakjes in de make up sets bevatten synthetisch polyurethane en een acryl copolymeer. Beide zijn niet giftig en 100% biologisch afbreekbaar, maar zijn nodig om een laagje op de nagels te kunnen vormen. De nagels blijven gezond!

Nooit worden parabenen, phthlaten, aggresieve chemicaliën, kunstmatige kleurstoffen of andere schadelijke ingrediënten gebruikt. Alle producten zijn hypo allergeen. Uiteraard wordt niet op dieren getest. Klee Naturals is lid van het 'Safe Cosmetics Business Network' Een toonaangevende samenwerking op het gebied van kennis & kennisoverdracht van veiligheid van cosmetica ingrediënten. 

Wat maakt de KLEE Girls producten bijzonder?

Alleen al het feit dat het pure tiener cosmetica is. En het feit dat het merk is ontwikkeld vanuit een moeder die een gezond alternatief zocht voor alle onveilige synthetische jongeren cosmetica die er op de markt is. 

Meer over KLEE Girls Minerale Make UP

Alle KLEE Girls producten worden met de hand gemaakt in de USA. Zodat directe controle is over de gebruikte ingrediënten en productie. 

Overige interessante feiten

Een van de oprichtsters van Klee Girls, Priscilla Cheung, weet vanuit haar achtergrond in de speelgoed productie, als geen ander dat de meeste kids make up niet echt van een goede, veilige kwaliteit is. En dat er weinig alternatieven zijn voor de goedkope kids make up vol met huidonvriendelijke chemicaliën.

Producten