Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2010
  • Komt uit: Amerika
  • Oprichters: Corrie Colbert & Neil Stuber

HURRAW!

"Het gaat niet over ons. Vanaf 2010, maken we onze balms met maar een ding in ons achterhoofd: jij!"  Laten we het concept voorop stellen, voor het maken van winst, de gebruiker voor de maker en het collectief voor het individu. Dat is de bescheiden mening van oprichters Corrie en Neil van Hurraw! Prioriteit voor de oprichters is de perfecte lipbalm - de beste op de markt - ontwikkelen. Een geweldig product dat door iedereen gebruikt kan worden, ongeacht lifestyle.   

Hoe biologisch - puur is de lijn
Zeer biologisch. 100% natuurlijk. Fair trade, vegan. raw, zoveel mogelijk biologische en ingredienten uit de ongerepte natuur. Om de kwaliteit en integriteit van de producten te bewaken, worden Hurraw! producten ontwikkeld en geproduceerd in/volgens een NOP (USA norm voor biologische certificering) en EcoCert gecertificeerde productie ruime en methodiek.

Zonder parrafinum liquidum of petrolatum uit de petrochemische industrie, die op termijn je lippen uitdrogen. Met biologische beschermende, verzachtende en helende oliën als amandel, kokosnoot, jojoba, cacao boter. Alleen natuurlijke smaakstoffen (dat proef je!).

Echt Fair Trade! De oprichters vinden het super belangrijk kleine biologische boeren te ondersteunen. Ze weten precies waar de ingredienten vandaan komen, wanneer ze geoogst zijn, wie ze heeft geoogst en hoe ze zijn geoogst.  

Wat maakt Hurraw! bijzonder?
Het feit alleen al dat de oprichters zich helemaal toewijden om de beste lipbalm te maken die mogelijk is. Geen andere producten, alleen lipbalm. Een vegan lipbalm van topkwaliteit. Niet plakkerig, nooit korrelig, lang houdbaar. Verpakking, die niet zo je broekzak uit glipt. En controle heeft over de gehele productie keten. Van ingredienten teelt tot eind product.

Dat het merk commercie niet voorop stelt blijkt hier wel uit. Een lipbalm met petrolatum of paraffium liquidum is verslavend - je hebt steeds meer nodig om resultaat te bereiken, omdat dit ingredient je lippen 'lui' maakt. De Hurraw! balms zorgen dat je lippen versterkt worden in hun natuurlijke functie. Je hebt de balm niet altijd nodig (ook al smaken de meeste wel verslavend lekker ;-)).

Meer over Corrie en Neil
Corrie heeft een achtergrond en Master of Fine Arts in fotografie. Ze is veganist. Voor haar is het super belangrijk altijd veganistische producten te gebruiken. En goede veganistische lipbalm kon ze echter niet vinden. Na de verhuizing van NYC naar Montana, met een droog klimaat, kreeg Corrie super last van droge lippen. Ze moest haar ideale lipbalm vinden; vegan en met raw ingredienten. Dat lukte niet, dus besloot ze zelf een lipbalm te maken. Het begin van Hurraw!

Neil, Corrie's echtgenoot, heeft de Hurraw! huisstijl ontworpen.

Overige interessante feiten
Corrie zocht een naam voor haar lipbalm merk, die makkelijk te onthouden was, fun en enthousiasme, en een hint gaf naar het feit dat de producten van raw ingredienten zijn gemaakt. De naam Hurraw! popte midden in de nacht in haar hoofd op.