Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 1981
  • Komt uit: Duitsland
  • Oprichter: Elisabeth Sigmund

Dr. Hauschka Make Up

Uit de natuur voor de mens

De dr Hauschka geschiedenis begint in 1935. Toen stichtte Dr. Rudolf Hauschka de onderneming WALA en begon de productie van WALA geneesmiddelen. Naast deze geneesmiddelen heeft Rudolf Hauschka in 1967 samen met Elisabeth Sigmund de basis gelegd voor de Dr.Hauschka Cosmetica, waarna de cosmeticalijn steeds belangrijker werd voor WALA. Vanaf 1981 werden make up producten aan de dr Hauschka Cosmetica lijn toegevoegd.

De Dr.Hauschka Cosmetica is gebaseerd op de uitgangspunten van de antroposofische geneeskunde en is samengesteld uit heilzame planten en natuurlijke ingrediënten die worden vervaardigd via een door Rudolf Hauschka ontwikkeld ritmisch procédé.

INDISHA verkoopt het gehele dr Hauschka assortiment, inclusief make up. In de winkel in Bussum hebben we alles op voorraad. De producten die nog niet op de webshop staan kun je bestellen via info@indisha.nl of 035 691 08 83. Daar kun je ook terecht voor een persoonlijk advies. Wil je je dr Hauschka bestelling combineren met andere producten? Als het makkelijker voor je is kun je je gehele bestelling via info@indisha.nl doen. We streven ernaar het assortiment in de webshop zo snel mogelijk uit te breiden.

Alle producten →

Producten

drHauschka Blush - 01 Raspberry  (framboos) - Box- INDISHAdrHauschka Blush - 01 Raspberry (framboos)  - INDISHA

Dr Hauschka Make Up

Blush

€21.95
dr Hauschka Highlighter Illuminisor box INDISHAdr Hauschka Highlighter Illuminisor INDISHA

Dr Hauschka Make Up

Highlighter

€21.95
dr Hauschka Concealer 01 Macademia Swatch | INDISHAdr Hauschka Concealer 01 Macademia | INDISHA

Dr Hauschka Make Up

Concealer

€17.95
drHauschka-light-reflecting-concealer-kleurdrHauschka-light-reflecting-concealer-open

Dr Hauschka Make Up

Light Reflecting Concealer

€17.95