Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 1981
  • Komt uit: Duitsland
  • Oprichter: Elisabeth Sigmund

Dr. Hauschka Make Up

Uit de natuur voor de mens

De dr Hauschka geschiedenis begint in 1935. Toen stichtte Dr. Rudolf Hauschka de onderneming WALA en begon de productie van WALA geneesmiddelen. Naast deze geneesmiddelen heeft Rudolf Hauschka in 1967 samen met Elisabeth Sigmund de basis gelegd voor de Dr.Hauschka Cosmetica, waarna de cosmeticalijn steeds belangrijker werd voor WALA. Vanaf 1981 werden make up producten aan de dr Hauschka Cosmetica lijn toegevoegd.

De Dr.Hauschka Cosmetica is gebaseerd op de uitgangspunten van de antroposofische geneeskunde en is samengesteld uit heilzame planten en natuurlijke ingrediënten die worden vervaardigd via een door Rudolf Hauschka ontwikkeld ritmisch procédé.

INDISHA verkoopt het gehele dr Hauschka assortiment, inclusief make up. In de winkel in Bussum hebben we alles op voorraad. De producten die nog niet op de webshop staan kun je bestellen via info@indisha.nl of 035 691 08 83. Daar kun je ook terecht voor een persoonlijk advies. Wil je je dr Hauschka bestelling combineren met andere producten? Als het makkelijker voor je is kun je je gehele bestelling via info@indisha.nl doen. We streven ernaar het assortiment in de webshop zo snel mogelijk uit te breiden.

Alle producten →

Producten

dr Hauschka Lipstick 21 Foxglove - kleurstreepdr Hauschka Lipstick 21 Foxglove

Dr Hauschka Make Up

Dr Hauschka - Lipstick - nieuwe kleuren!

€21.50
drHauschka-lipstick-04-busylizzydrHauschka-lipstick-01-rosebay

Dr Hauschka Make Up

Dr Hauschka - Lipstick - Special uitlopende tinten

€19.50 €21.50
drHauschka-oogschaduw-single-06-whiteopal-matte-lichtbeige/creme-tintdr Hauschka nieuwe single oogschaduw tinten

Dr Hauschka Make Up

Single Eyeshadow - nieuwe collectie!

€13.95