Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 1967
  • Komt uit: Duitsland
  • Oprichters: dr Rudolf Hauschka & Elisabeth Sigmund

Dr. Hauschka - cosmetica

Uit de natuur voor de mens

De dr Hauschka geschiedenis begint in 1935. Toen stichtte Dr. Rudolf Hauschka de onderneming WALA en begon de productie van WALA geneesmiddelen. Naast deze geneesmiddelen heeft Rudolf Hauschka in 1967 samen met Elisabeth Sigmund de basis gelegd voor de Dr.Hauschka Cosmetica, waarna de cosmeticalijn steeds belangrijker werd voor WALA.

De Dr.Hauschka Cosmetica is gebaseerd op de uitgangspunten van de antroposofische geneeskunde en is samengesteld uit heilzame planten en natuurlijke ingrediënten die worden vervaardigd via een door Rudolf Hauschka ontwikkeld ritmisch procédé.

INDISHA verkoopt het gehele dr Hauschka assortiment, inclusief make up. In de winkel in Bussum hebben we alles op voorraad inclusief tester producten. De producten die nog niet op de webshop staan kun je bestellen via info@indisha.nl of 035 691 08 83. Daar kun je ook terecht voor een persoonlijk advies. Wil je je dr Hauschka bestelling combineren met andere producten? Als het makkelijker voor je is kun je je gehele bestelling via info@indisha.nl doen. We streven ernaar het assortiment op de webshop zo snel mogelijk uit te breiden.