Valentijn winactie INDISHA

Valentijn betekent voor ons lief voor elkaar & lief voor de aarde. Jij kent vast iemand die het afgelopen jaar bijzonder voor jou is geweest, zich heeft ingezet voor een betere wereld, een pittige tijd heeft (gehad) of grote stappen heeft gezet. En die je graag in het zonnetje zet.

Maak kans op een cadeaupakket van €75

Wij stellen een cadeauset ter beschikking ter waarde van €75. Voor een speciaal persoon. Met liefde & duurzaam gemaakt. Laat ons weten wie volgens jou deze Valentijns cadeauset verdient. En wie is hij of zij de gelukkige winnaar van dit cadeau. Van jou, geschonken door INDISHA. 

Niet gewonnen? Niet getreurd, je krijgt van ons alsnog een leuke verrassing!

Hoe doe je mee?

  • Stuur uiterlijk donderdag 10 februari een mail naar info@indisha.nl of een bericht via Facebook of Instagram (DM of message) waarin je in het kort vertelt wie volgens jou een Valentijn Cadeaupakket verdient.
  • Vergeet niet jouw emailadres + de naam & het adres van de persoon die jij een Valentijnscadeau gunt te vermelden. Jouw emailadres is nodig, zodat jij de gewonnen cadeauset kunt volgen als deze verstuurd is.
  • Wij laten je uiterlijk vrijdag 11 februari weten als je inzending gewonnen heeft. En sturen dezelfde dag de gelukkige winnaar het cadeaupakket van ons, namens jou. Op het pakketje staat dat het cadeau pas 14 februari uitgepakt mag worden. 
  • Woon je in de omgeving van Bussum dan mag je uiteraard de cadeauset ook in de winkel ophalen en zelf aan de winnaar geven.