Jij kent vast iemand die het afgelopen jaar bijzonder voor jou is geweest, zich heeft ingezet voor een betere wereld, een pittige tijd heeft (gehad) of grote stappen heeft gezet. En die je graag in het zonnetje zet. Goed nieuws! We geven drie cadeausets van €100-€110 weg!! 

Win een cadeauset van €100-€110

Wij hebben samen met onze merken drie prachtige cadeausets samengesteld. Met liefde & duurzaam gemaakt. Laat ons weten wie volgens jou een van deze Valentijns cadeausets moet winnen. En wie weet wordt zij of hij op Valentijnsdag verrast! Met een cadeau van jou, geschonken door INDISHA. 

Hoe doe je mee?

  • Stuur uiterlijk zondag 12 februari een mail naar info@indisha.nl of reageer op de winactie op Facebook of Instagram (klik op een van de links). Vertel kort wie volgens jou een Valentijns Cadeaupakket verdient en waarom.
  • Like het Valentijns win actie bericht op Instagram of Facebook. En volg ons (zo ben je meteen snel op de hoogste van de laatste nieuwtjes).
  • Vergeet niet jouw emailadres + de naam & het adres van de persoon die jij een Valentijnscadeau gunt te vermelden. Jouw email adres is nodig, zodat jij de gewonnen cadeauset kunt volgen als deze verstuurd wordt.
  • Heb je gewonnen? Dan hoor je maandag 13 februari van ons. Dezelfde dag sturen we de gelukkige winnaar het cadeaupakket van ons, namens jou.