Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2019
  • Komt uit: UK
  • Oprichters: Luc & Kirstie Sherriff

PROVERB

PROVERB heeft als missie: verbazingwekkend, schone, natuurlijke en biologische producten te ontwikkelen. Beter voor jouw gezondheid & prestatie, de wereld en de mensen op deze wereld.

Passie van de PROVERB oprichters is mensen zich beter te laten voelen, denken en er beter uit te laten zien. Om het maximale uit iedere dag te halen. En wat terug te geven aan de mensen die het het hardst nodig hebben.

Hoe puur is PROVERB

Puur! Alle producten zijn vrij van petrochemische ingredienten, parabenen, SLS, synthetische kleur- of geurstoffen, propyleen glycol. Ingredienten natuurlijk en waar mogelijk biologisch. De Sanitiser heeft refill flessen om zo milieu te sparen.

Van ieder verkochte PROVERB Sanitiser wordt er een weggeven aan mensen die deze hard nodig hebben. De afgelopen Covid-19 tijd zijn er honderden liters weggegeven aan mensen/instanties die PROVERB Sanitiser goed konden gebruiken. Zoals ambulance services, kinderbescherming en scholen.

Wat maakt PROVERB bijzonder?

De Sanitiser werkt,  zonder je handen/huid uit te drogen. Doordat er geen 'harde' alcohol in het product zit. En ruikt ook nog eens fijn. Ontwikkeld door Luke & Kirstie Sherriff, met meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en distributie van pure biologische luxe cosmetica (PinksBoutique).

Meer over PROVERB

Een van de eigenaren van PROVERB - Luke -   is 11 jaar professioneel rugby speler geweest. PROVERB's sanitiser wordt in vele (top) sport, fitness & yoga faciliteiten in de UK gebruikt. 

 

Alle producten →

Producten

Proverb-natuurlijke desinfectant - droogt niet uit - 50 ml - hervulbaar - INDISHAProverb-natuurlijke desinfectant - droogt niet uit - 50 ml - hervulbaar - INDISHA

Proverb

Natuurlijke hand desinfectant - droogt niet uit

€5 €9.50