Wil jij ook een cadeau van Het luxueuze biologisch & vegan make up merk van Nederland? Dan is dit je kans. We geven de INIKA bestsellers The Mascara en Black Caviar Eyeliner cadeau. Ter waarde van respectievelijk €30,50 en €18. Zolang de voorraad strekt. Het enige wat je moet doen is voor een bepaald bedrag een bestelling plaatsen. Lees hieronder meer. Let op: van The Mascara zijn er maar een paar beschikbaar. Wil je die, wacht dan niet te lang. 

The Mascara cadeau

Shop voor minimaal €90 aan INIKA producten en wij voegen The Mascara automatisch aan je bestelling toe. Je hoeft hier verder niets voor te doen. Zolang de voorraad strekt. 

Black Caviar Eyeliner cadeau

Shop voor minimaal €60 aan make up of penselen van INIKA, Hynt Beauty en/of dr Hauschka en je krijgt van ons automatisch de INIKA Black Cavia eyeliner cadeau. Je hoeft hier verder niets voor te doen. Zolang de voorraad strekt. 

NB: Filter eventueel op de make up collectie pagina op een van de drie merken, als je specifiek door de producten van een merk wilt 'bladeren'.

Over The Mascara

INIKA's 100% natuurlijke, veganistische 'The Mascara' heeft het hoogste percentage (71%) gecertificeerd biologische ingredienten van alle mascara's ter wereld. De mascara geeft zowel lengte als volume.

Speciaal ingrediënt is cranberry hydrolaat, dat groei van je wimperharen stimuleert en glossy glanzende wimpers geeft. Naast dit speciale ingrediënt zit de mascara boordevol verzorgende en beschermende ingrediënten. Voor mooie, vitale wimpers.

Het taps toelopende borsteltje zorgt dat je moeiteloos een mooie dekking krijgt op zowel het buitenste als het binnenste gedeelte van de wimperlijn.

Over Black Caviar Eyeliner

INIKA's gecertificeerd biologische diep zwarte eyeliner potlood. Met een rijke en cremige textuur. Brengt makkelijk aan, geeft een diepe volle kleur en blijft goed zitten.

  • Geschikt voor zelfs de meest gevoelige ogen.
  • Handgemaakt, brengt makkeijk aan.
  • Cremige textuur
  • Rijk gepigmenteerd