Strooien met kortingen omdat iedereen dat doet. Of eerst de prijzen verhogen en dan korting geven, zoals we ook veel zien. Dat past niet bij ons. De merken waar we mee werken, zijn veelal kleinere niche merken. Die bijna al hun budget steken in de productie van prachtige pure producten. Merken die teruggeven aan de aarde. En niet 'zomaar' strooien met kortingen.

Onze Black Friday Deal

Van iedere €50 die je op Black Friday bij INDISHA besteedt, beschermt INDISHA  1m2 natuur via Earth Today. Zo geven we nog wat extra terug aan de natuur, zodat onze merken ook in de toekomst voldoende grondstoffen hebben. 

Wat is Earth Today?

Earth Today is een initiatief dat voorjaar 2021 is gestart door een groep toonaangevende ondernemers en prominenten. Van Jan Terlouw tot rapper Typhoon. Om samen natuurbescherming te versnellen. Door het voor iedereen mogelijk te maken op een laagdrempelige manier een bijdrage te leveren aan de  doelstelling dat 50% van de aarde beschermd gebied is in 2050. Een must voor behoud van voldoende natuur, flora & fauna voor volgende generaties. Dit kan heel simpel: Voor €1.20 steun je 1m2 natuurbehoud. Projecten die je steunt kun je zelf volgen. 

1m2 natuurbescherming per €50 aankopen

Via social media en de Beauty Update laten we weten welke natuurbehoud projecten gesteund worden met de Black Friday Deal opbrengst. Zodat je die zelf kunt volgen. 

Zelf doneren?

Dat kan natuurlijk ook. Ga naar Earth Today en doneer per 5m2 natuurbehoud.