Shankara

Shankara

Auyrveda Inspired Naturals.
De Shankara verzorgingslijn is een combinatie van eeuwenoude oosterse Auyrvedische wijsheid en moderne Westerse kennis en technieken. Geïnspireerd door interinationaal humanitair leider en spiritueel meester Sri Sri Ravi Shankar. Oprichter van de Arf of Living Foundation en award winnende Sri Sri University. 

Pionier
Sinds 2001 pionier op dit gebied, ontwikkelt Shankara producten en behandelingen die zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau werken. Zodat je innerlijke en uiterlijke beauty een boost krijgen. Met succes, inmiddels is de lijn favoriet van gerenommeerde hotels en luxe cruise schepen. Alle producten zijn 100% natuurlijk en resultaat gericht. 

Make the world a better place.
Shankara wil van de wereld een betere plek wil maken,  samen met haar partners en gebruikers van haar lijn. Daarom wordt 100% van de nettowinst gedoneerd aan humanitaire doelen. 

Dosha's en huidtype
De huidverzorging van Shankara is gebasseerd op de 3 Auyrvedische 'doshas' en bijbehorend huidtype: Vata, Pitta, Kapha. Wil je weten welk huid type jij hebt? Doe de test op de Shankara site. Ook zonder dat je je type weet, blijkt uit de praktijk dat je meestal intuitief die producten fijn vindt die het best bij je huid passen.