Boeken

Food Talk - 60 glutenvrije recepten- Benine Bijleveld

In FoodTalk geven model en fotografe Kim Bijleveld en foodblogger Bénine Bijleveld een kijkje in hun glutenvrije leven. Voor Bénine is glutenvrij eten een must.vanwege haar coeliakie. Een hip en toegankelijk kookboek met heerlijke recepten. Inspirerend mooi en aanstekelijk lekker! Een must have voor iedereen die geniet van lekker eten!

€ 20,-
FoodTalk-KimFeenstra-BenineBijleveld

In FoodTalk geven model en fotografe Kim Bijleveld en foodblogger Bénine Bijleveld een kijkje in hun glutenvrije leven. V. De twee vriendinnen hebben een gezamenlijke passie; eten! Dit doen ze beide glutenvrij. oor Bénine een must.vanwege haar coeliakie. Kim kiest ervoor omdat ze zich hier stukken beter bij voelt.


In dit hippe en toegankelijke kookboek vind je heerlijke ontbijtjes, stunning salades, fashionable hoofdgerechten en tongstrelende zoetigheden. FoodTalk is inspirerend mooi en aanstekelijk lekker. Een must have voor iedereen die geniet van lekker eten!


Inhoud: Coeliakie, Glutenvrij, Gluten-eens stukje theorie. 1. Start; 2. Salades; 3. Soep; 4. Klein; 5. Groot; 6. Zoet. Register. Dank


Over de auteurs: Kim Feenstra is een van Nederlands bekendste modellen. Ze heeft mede dankzij haar deelname aan het RTL programma 'Het perfecte plaatje' haar passie voor fotografie ontdekt. Bénine Bijleveld is oprichtser van het succesvolle online platform Benineskitchen.com, over glutenvrij eten. Op instagram inspireert ze met heerlijke recepten.


Humberto Tan: Door de fotografie van Kim kan je de gerechten bijna proeven.
Wendy van Dijk: 'Zo herkenbaar! Door het vermijden van gluten zijn mijn huidproblemen zo goed als verdwenen. Joehoe! Dit boek maakt me echt blij: ik ben geen keukenprinses, maar deze gerechten zien er heerlijk uit en zijn niet te ingewikkeld. Dank meiden!'