WestLab

Westlab is begonnen als een kleinschalig bedrijf, gespecialiseerd in topkwaliteit beauty zout: Himalaya, Dode Zee, Epsom (bitterzout) en Magnesium Flakes. Maar inmiddels uitgegroeid tot toonaangevend bedrijf op het gebied van beauty zout producten. Met nog dezelfde passie en betrokkenheid als in het begin.

Het zout dat door WestLab gebruikt wordt in haar producten is van de meest hoogwaardige kwaliteit die verkrijgbaar is. Het Himalaya zout is zowel voor in bad, maar ook in de keuken te gebruiken. Het Epsom zout is zeer geschikt voor inwendige ontgiftingskuren. En komt uit de vermaarde Zechstein bron (ondergrondse zoutmeren bij Veendam in Nederland). Met de Magnesium Flakes vul je het magnesium gehalte in je lichaam aan. In de UK kun je in de WestLab Salt Rooms nabij Londen, behandelingen met de zouten ondergaan.

Naast de basiszouten, bestaat het assortiment tegenwoordig uit een scala van zoutproducten. Ook de verpakkingen zijn met de tijd meegegaan. Die misstaan niet in je badkamer. Het oog wil tenslotte ook wat.

Producten