Sunday Brush

Sunday Brush

Sunday Brush is een unieke, 100% natuurlijke SPF 50 zonnebrand, in minerale poeder vorm. Die zowel tegen UVA als UVB straling beschermd. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Handig in gebruik en om mee te nemen. Zodat je altijd en overal je zonbescherming bij de hand hebt. Ontwikkeld in Nederland.

Het verhaal achter Sunday Brush

Meer dan 10 jaar geleden werd huidkanker in het gezicht geconstateerd bij de man van Nicole - oprichtster van Sunday Brush. Een lange zoektocht volgde naar een dagelijkse UV bescherming met hoge factor, die prettig in gebruik was, mild voor zijn gevoelige huid en handig overal mee naar toe te nemen. Die bleek niet  te vinden. In haar zoektocht ontdekte Nicole zonbescherming in poedervorm. En ontwikkelde samen met een gerenommeerde cosmetica fabrikant Sunday Brush. 

Hoe puur is Sunday Brush?

Heel puur! Alle ingredienten zijn 100% natuurlijk. Inclusief de UV filters. Qua verpakkingen is het streven om het milieu zo min mogelijk te belasten. Uiteraard worden geen nano ingredienten gebruikt. En zijn de producten dierproefvrij. 

Wat maakt Sunday Brush bijzonder?

De combinatie van hoge, natuurlijke UV bescherming, zonder witte waas, geschikt voor ieder huidtype, handige verpakking om overal mee naar toe te nemen en product dat heel fijn op de huid aanvoelt (je merkt niet dat je iets op hebt). 

Overige interessante feiten

Educatie over UV bescherming om huidschade en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en huidkanker te helpen voorkomen, is een belangrijk onderdeel van de filosofie en bedrijfsvoering van Sunday Brush.

Sunday Brush wordt naast in heel Europa ook in Brazilië en Japan verkocht.

Producten