Pinks Boutique

Pinks Boutique is een luxe handgemaakte hand- en voet verzorgingslijn gemaakt van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten.  Heerlijk voor iedere dag of een spa verwendag thuis. Ontwikkeld door de eigenaren van een manicure- & pedicure opleidingsinstituut, die geen kwalitatief hoogwaardige biologische producten voor hun instituut konden vinden.De Pinks Boutique producten hebben het Soil Association keurmerk, zodat je er zeker van kunt zijn dat de producten met alleen de beste natuurlijke ingrediënten met zorg en aandacht zijn gemaakt. Voor zachte voeten en handen, zonder belastende chemicaliën!

Hoe biologisch - puur is de lijn?
Zeer biologisch/natuurlijk. Een deel van de ingrediënten zal nooit een label biologisch krijgen omdat het een 'niet geteeld' product uit de natuur is (bijvoorbeeld Dode Zee zout, Himalaya zout of Epsom zout). Alle biologische ingrediënten zijn Soil Association gecertificeerd. Dit is een streng biologisch keurmerk uit Engeland.

Ieder product bevat alleen die combinatie van plantenextracten en/of essentiële oliën die een therapeutische werking geven. Niet zomaar wat om een beetje geur aan een product te geven. De manicure- en pedicure lijn bevat geen synthetische conserveringsmiddelen, hormoon vestorende chemicaliën,kunstmatige kleur-of geurstoffen of genetisch gemodificeerde of van dieren afgeleide ingrediënten.

Alle ingrediënten zijn van duurzame origine en zijn biologisch afbreekbaar. Pink's gebruikt zo weinig mogelijk verpakkingsmaterialen om afval te verminderen. Als verpakkingsmateriaal wordt alleen PET plastic en recyclebaar glas gebruikt. Producten of ingrediënten worden nooit op dieren getest.

Wat maakt de Pinks Boutique producten bijzonder?
Kwalitatief hoogwaardige en biologische manicure & pedicure productlijnen, van professionele kwaliteit, zijn er bijna niet. Pinks Boutique is ook nog eens ontwikkeld vanuit de dagelijkse manicure en pedicure praktijk in het opleidingsinstituut van de oprichtster. Door Pinks zijn bovendien prachtige signature pedicure- en manicure behandelingen ontwikkeld, gebaseerd op Aziatische schoonheidsrituelen. De behandelingen maken gebruik van de Pinks Boutique producten.

Meer over Pinks Boutique
Oprichters Luke en Kirstie ontmoeten elkaar tijdens hun studie aan Oxford. Kirstie begon na haar studie een opleidingsinstituut voor manicure en pedicure, Luke speelde professioneel rugby. Als onderdeel van zijn trainingsregime ging hij biologisch eten. Hij voelde zich hierdoor zoveel fitter dat Kirstie ging nadenken over de producten waarmee ze in haar instituut werkte. Die moesten ook gezonder kunnen. Aangezien er nog geen biologische manicure & pedicure lijn van professionele kwaliteit bestond, heeft Kirstie deze in samenwerking met een biochemicus ontwikkeld. In de lijn is de liefde voor Azië van Kirstie en Luke terug te vinden: qua ingrediënten en geuren, maar ook in de zalige signature behandelingen waar massages een belangrijke rol spelen.

Overige interessante feiten
Pinks Boutique producten hebben al vele awards gewonnen. Kirstie voerde in 2015 de hotlist aan van de prestigieuze Natural Beauty Yearboek (who is who top 25 in Natural Beauty - leading personalities driving the newest trends and products on the market).

In de pers

Alle producten →

Producten

Pinks-Boutique-biologische-nagelriem-olie-10ml-awardPinks-Boutique-biologische-nagelriem-olie-10ml

Pinks Boutique

Biologische nagel- en nagelriem olie

€19.95
Pinks-Boutique-biologische-hand-balm-50gr-awardPinks-Boutique-biologische-handbalm

Pinks Boutique

Biologische Handbalm

€28.95
Pink-Boutique-Footscrub

Pinks Boutique

Biologische Voetenscrub

€14 €26.50