Mijn winkelmandje

Sluit
    Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2010
  • Komt uit: Australie
  • Oprichter: Sonya Driver

Eco by Sonya - Huidverzorging

Eco by Sonya Zelfbruin en Lichaamsverzoringsrange

Na de ontwikkeling van de 100% natuurlijke, biologisch gecertificeerde zelfbruin lijn, Eco Tan, volgde al snel een lichaamsverzorgingslijn. Om de werking van de zelfbruin producten te ondersteunen. En een complete huidverzorgingslijn te bieden. Met biologisch gecertificeerde producten die aan dezelfde hoge eisen van puurheid voldoen als de zelf bruiners. 

Hoe puur is de lijn?
Heel puur! Eco by Sonya gebruikt alleen biologische gecertificeerde ingredienten en ingredienten uit de ongerepte natuur - zoals Himalaya zout, avocado, kokosnoot, cacao, aloe vera en macademia olie. Geen synthetische ingredienten, dus ook geen synthetische conserveringsmiddelen. De meeste biologische keurmerken staan nog 5% synthetische conservering toe. Eco by Sonya gaat een stapje verder! En geen PEG's, synthetische geur- of kleurstoffen, petrochemische ingredienten, propylene glycol of phenoxy ethanol. De lijn is vegan en dierproefvrij. 

Wat maakt de Eco by Sonya producten bijzonder?
Het feit dat Sonya een pionier is op het gebied van de Eco Tan lijn, waar ze mee begonnen is, en geen concessies zal doen aan haar belofte van puurheid qua ingredienten. Als Sonya iets relatiefs ingewikkelds kan maken als 100% pure zelfbruiners, mogen we er vanuit gaan dat ook haar andere producten goed doordacht en werkzaam zijn. Dit blijkt wel uit  de awards die ze ook met vele van deze producen gewonnen heeft. En, wat misschien nog waardevoller is, uit testimonial foto's van gebruikers: 

Eco by Sonya - strech marks - Pink Himalaya Salt Scrub Eco by Sonya - Voor en na- Bodymilk-Kokos
foto 1: voor & na gebruik van Himalaya Salt Scrub
foto 2: voor & na gebruik van de Kokosnoot Body Milk

Meer over Sonya Driver
Sonya Driver met gezinZe had net haar goed betaalde baan als stewardess bij een internationale airline opgezegd om het droomhuis te bouwen op het stuk grond aan zee, dat ze samen met haar echtgenoot had gekocht. Toen haar echtgenoot besloot niet verder met haar te willen. Zo was ze plots alleenstaande moeder van twee kinderen, zonder baan. Met een zus bij wie kwaadaardige huidkanker was geconstateerd.

Om haar 'leed' in perspectief te zetten ging ze twee weken vrijwilligerswerk doen in Oost Timor, waar mensen helemaal 'niets' hebben. Ze voedde arme kinderen,  waste de haren van vrouwen die dit nog nooit hadden gedaan en gaf zieke mensen troost. En kwam vastbesloten terug, om haar leven een positieve wending te geven. En haar zus te steunen in haar strijd tegen kanker. Wat niet veel later resulteerde in de start van Eco Tan - Eco by Sonya.

Overige interessante feiten
'To whom much is given, much is expected'. Eco by Sonya geeft graag terug door goede doelen te helpen waar ze in gelooft. Zoals de Fred Hollows foundation - stop onnodige blindheid en microkrediet organisatie Good Return