Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 1992
  • Komt uit: India
  • Oprichter: Mr.Sanjeev Bhatt

Colour Me Organic

Colour Me Organic is het eerste biologisch gecertificeerde haarkleuringsmerk ter wereld. Gecertificeerd door USDA (USA) en Ecocert (Europa). Ontwikkeld en geproduceerd in India. Waar een eeuwenoude (Auyrvedische) traditie van natuurlijk haar kleuren bestaat. Iedere kleur is een mengsel van biologisch gecertificeerde kruiden- en planten. 100% veilig. Hypo allergeen. Zonder schadelijke synthetische ingrediënten als ammonia, peroxide of resorcinol. Goed grijsdekkend bij 30-40% grijs haar.      De kleuring beschermt en voedt het haar en geeft het haar natuurlijke glans terug. Veilig te gebruiken bij zwangerschap (gezonde baby). Geschikt voor gebruik bij hoofdhuidirritaties, jeuk, roos, psoriasis, eczeem.

Hoe biologisch/puur is de lijn?
Heel puur. Alle planten en kruiden in de haarkleuringen zijn biologisch gecertificeerd. Biologisch afbreekbaar. Milieuvriendelijk. Proefdiervrij. 

Wat maakt de Colour Me Organic haarkleuring zo bijzonder?
Colour Me Organic is de eerste biologisch gecertificeerde haarkleuring wereldwijd. Die (ook) makkelijke thuis gebruikt kan worden. En een goede grijsdekking geeft. De receptuur is ontwikkeld vanuit eeuwenoude (Auyrvedische) kennis en traditie. De kleuring kleurt het haar niet alleen, maar verzorgt het ook. Het kleurenpallet is samengesteld na 10 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de gecombineerde werking van planten en kruiden.

Meer over Colour Me Organic
De haarkleuring is verkrijgbaar in 10 tinten. De dagen na het opbrengen verdiept de kleur zich. 

Wat is het verschil met Indus Valley natuurlijke haarkleuring?

  • Indus Valley is ook puur. En komt ook uit India. Maar is alleen niet biologisch gecertificeerd. De gebruikte kruiden komen grotendeels uit de ongerepte natuur van India. De werkwijze is voor beide kleuringen gelijk.
  • De inhoud van een sachet kleuring van Colour Me Organic is 100gr (voldoende voor lang haar). De inhoud van de Indus Valley sachets 60gr (voldoende voor middellang haar - schouderlengte).
  • De Colour Me Organic verpakking bevat een douchekapje om het geverfde haar af te dekken. De Indus Valley verpakking niet.

Overige interessante feiten
Het Indiase moederbedrijf Radico dat de haarkleuring produceert werkt volgens de Karma theorie. Met als basis het zorgen voor een harmonieuse relatie in ieder aspect van het leven. Terwijl je op een eerlijke wijze je verplichtingen nakomt ten aanzien van je omgeving en jezelf.

Alle producten →

Producten

Colour-Me-Organic-kleurenColour-Me-Organic-verpakking

Colour Me Organic

Colour Me Organic Haarkleuring (8 kleuren - 100 gr)

€7.50 €21.95