Beauty behandelingen & team

   

 
Op een natuurlijke manier er jong(er) en stralend uit zien? We verwelkomen je graag voor een huidverbeterende en ontspannende facial, cosmetische acupunctuur of cosmetische bindweefsel, pedicure of sugaring behandeling. Ook voor threaden & wenkbrauwen vormen kun je bij ons terecht.

Boeken & behandelingen

Klik hier voor een overzicht van onze behandelingen. Met uitleg en prijzen. En maak kennis met ons team van specialisten.

Boeken kan 24 uur per dag online via onderstaande 'Boek nu' button. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook. Via 035 691 08 83, 06 26 012 815 of info@indisha.nl Wij werken Corona proof volgens de richtlijnen van onze branche organisatie ANBOS.

Boek nu!

NB: de meeste massages kunnen niet via deze button geboekt worden. Daarvoor ajb even bellen of mailen. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Daarvoor zijn we er!

Team

Maak kennis met ons team van specialisten. Klik hier.

Onze behandelingen

Een behandeling om je huid te verbeteren? Dat combineren wij graag met ontspanning - want ook dat werkt door op je lichaam. Massage is dan ook bijna altijd onderdeel van een behandeling, Je kunt bij ons terecht voor


Bij alle behandelingen werken wij met biologische producten. Zonder voor je huid twijfelachtige synthetische ingredienten. Dierproefvrij. Door ons geselecteerd op hun puurheid en effectiviteit. Deze producten verzorgen en verbeteren je huid op een natuurlijke wijze.

De puurste cosmeticamerken ter wereld

De cosmetica merken waar we In onze salon in Bussum mee werken zijn: Abloom, dr. Baumann, deMamiel, Shankara (Ayurvedisch), dr. Hauschka. Allen biologisch en strenger dan biologische keurmerken eisen. Ook werken we met het nutricosmetics merk LaVieSage. Powerfood voor je huid. Dat helpt je huid mooi te blijven en te verbeteren van binnenuit.Je huid wordt immers van binnenuit opgebouwd.

Verras iemand met een cadeaubon

Een leuk (verjaardags)cadeau voor een goede vriend(in), zus/broer of je moeder/vader. Verras haar/hem met een cadeaubon. Dat kan een bon zijn voor een specifieke behandeling of met een geldbedrag, zodat zij/hij zelf een behandeling kan kiezen.

Klik hier voor alle cadeaubonnen