Facts & Figures
  • Bestaat sinds: 2004
  • Komt uit: USA
  • Oprichter: Diana Lussenden Stewart

Baby Bear ShopEr was eens een moeder van twee allergie gevoelige kinderen die BABYBEARSHOP startte. Een kwalitatief hoogwaardige, pure, biologische huidverzorgingslijn op maat gemaakt voor moeders, baby's en volwassenen die belang hechten aan hun gezondheid, het milieu en een verleidelijk zachte en gezonde huid. Deze moeder op zoek naar een puur alternatief voor haar allergie gevoelige baby's, creëerde een luxe, pure biologische en milieuvriendelijke lijn zonder huidonvriendelijke ingrediënten uit bijvoorbeeld de petrochemie of met conserveringsmiddelen als parabenen.

Hoe puur is de lijn?
Heel erg puur. BABYBEARSHOP selecteert iedere bloem, kruid, wortel of plantenolie om zijn natuurlijk aanwezige helende eigenschappen die zorgen voor een zijdezacht baby huidje. Alle producten zijn (uiteraard) dierproefvrij en gemaakt van de beste kwaliteit pure, biologische en voedende planten en plantextracten en verpakt in recyclebare verpakking. De lijn wordt in de USA gemaakt, in een biologisch lab, zodat er directe controle is op de gebruikte ingrediënten en de productie.

GEEN parabenen, phenoxyethanol, lactoperoxidase, citrus zaad extract, geen andere synthetische conserveringsmiddelen of toevoegingen. Geen lactose, noten, gluten, soja, ei, haver, kleurstoffen, kunstmatig whatever. ALLEEN ingrediënten die de allergische kinderen van de oprichtster en andere medewerkers verdragen. Nooit zal een compromis in kwaliteit gedaan worden om meer winst te kunnen maken.

Wat maakt BABYBEARSHOP bijzonder?
Het feit dat het een kleinschalig betrokken bedrijf is. Gerund door moeders. Die alleen producten formuleren die zuiver en veilig zijn, niet alleen voor onze huid maar ook voor de aarde waar we op leven, de lucht die we inademen en het water dat we drinken. En alleen producten maken die goed voelen op de eigen huid en die van hun kinderen. Als jij een BABYBEARSHOP product gebruikt, kun je er vanuit gaan dat de medewerkers van BABYBEARSHOP het ook gebruiken. En hopen dat je er net zo enthousiast over bent als ze zelf zijn.

Meer over BABYBEARSHOP
Diana, de oprichtster van BABYBEARSHOP is nooit begonnen met de intentie een bedrijf te starten. Maar uit nood, omdat er niets op de markt was wat geschikt was voor de allergie gevoelige huid van haar dochters. Met haar kennis van aromatherapie en helende ingrediënten ging ze aan de slag. Het bedrijf is organisch ontstaan toen steeds meer vriendinnen en vrienden van vriendinnen vroegen of ze ook voor hun haar producten kon maken. 

Overige interessante feiten - Baby Bear Shop beloftes

  • We geloven in biologisch. Onze ingrediënten zijn biologisch en dat willen we graag zo houden. Wij geloven in het ondersteunen van biologische duurzame landbouwmethoden.
  • We houden van onze aarde. Voor iedere bestelling die wordt geplaatst, planten we een boom ter compensatie voor CO2 uitstoot.
  • Wij geloven dat elke dag een nieuwe kans is om de beste keuzes te maken voor onze kinderen, hun toekomst en de wereld waarin we leven.

BABYBEARSHOP is lid van Co-op America, Safecosmetics, Organic Trade Association, Healthy Child Healthy World, PETA en Trees for the Future 

In de pers

  • Interview in Southern Living met oprichtster Diana

 

 

Producten