Shantara parfums

Reve Etoile

Reve Etoile is oriëntaals, sensueel en mysterieus. Met een combinatie van frisse, levendige en houtachtige topnoten. Een hart van bloemengeuren en met als belangrijkste basisnoot de Himalayan Nard, een van de meest zeldzame en mysterieuze wilde planten ter wereld.

Normale prijs: € 69,-

Speciale prijs: € 25,-

Reve Etoile
Oriëntaals, sensueel en mysterieus. Reve Etoile is een prachtige pure parfum samengesteld uit 30 geur elementen van over de hele wereld. De top notes zijn fris en levendig met essences van mandarijn en ananas gecombineerd met houtige notes die zorgen voor de diepe en weelderige nuances. Het hart van de parfum heeft bloementonen van rozen, geranium en witte bloemen met een vleugje Ylang Ylang. De basis notes komen van de bloemen van een van de meest zeldzame en mysterieuze wilde planten ter wereld: de Himalayan Nard of Jatamansi, gecombineerd met patchouli en sandelhout. Jatamansi groeit in de Himalaya valleien op hoogtes van 3.000 meter. De essentiële olie van Jatamansi bloemen werden al door de Egyptenaren als parfum gebruikt en wordt al jaren gebruikt in de Indiase Ayurveda en Chinese geneeskunde. En is bekend om haar opwekkende effect, het harmoniseren van emoties en het bevorderen van innerlijke rust. Jatamansi wordt tweemaal genoemd in het bijbelse liefdeslied van Salomon. En werd door Maria gebruikt om de voeten van Jezus te zalven.

Het design van de Reve Etoile fles is vormgegeven door de beroemde en bekroonde kalligrafeerder Jigme Douche. En representeert een heilig, gepolijst juweel in de vorm van een pure druppel water als een spirituele gids naar een pure levenswijze.