Shantara

Isiris

Stralend, bloemrijk en melodieus dat is Isiris in drie woorden. Isiris is een ode aan Egypte en haar traditionele weelderige parfums, met bloemrijke en fruitige aroma's. Citrus noten vormen het hart van de parfum. Basis is houtachtig. De luxueuze goudgele gloed van de parfum fles doet denken aan de Egyptische zon stralend over woestijn en pyramides. Top parfumeur Jean-Claude Gigodot uit Grasse heeft Isiris ontwikkeld. De kalligrafie op de flacon is van Jigme Douche. 98 procent van de ingrediënten is biologisch, flacon en omverpakking zijn van milieuvriendelijk materiaal.

Normale prijs: € 74,-

Speciale prijs: € 25,-

Isiris
Stralend, bloemrijk en melodieus dat is Isiris in drie woorden. Isiris is een ode aan de traditionele parfums uit Egypte. Met weelderige bloemrijke- en fruitige aroma's. Verrijkt met zoete en frisse accenten. Top notes zijn limoen, verbena en de citrusvrucht bergamot, die doen denken aan een stralende zonsopgang. Het aromatische, citrus hart van Isiris bevat geranium, iris en lavendel. De basis van de parfum is houtachtig met pijnboom en vetiver (een grassoort uit India) verrijkt met bijenwas. De top parfumeur Jean-Claude Gidodot uit Grasse heeft de parfum ontwikkeld.

De luxueuze goudgele gloed van de Isiris flacon herinnert aan de historische en culturele rijkdom van het land. De Egyptische zon stralend over goudgeel zand, indrukwekkende pyramides en massieve gebouwen. De kalligrafie op de flacon is van de beroemde kalligraaf Jigme Douche. 98 procent van de ingrediënten zijn biologisch, de overige twee procent natuurlijk. De flacon en omverpakking zijn van milieuvriendelijk materiaal.