BalmBalm

Parfumvrije Gezichts Balm - 30 ml

Een ultra zachte parfum vrije multi-functionele balm voor gelaat, nel en alle andere huid die wat extra's nodig heeft. Bijzonder geschikt voor babies tere huidje en de extreem gevoelige huid. Van 100% biologische karite boter, bijenwas, zonnebloem olie, jojoba en calendula olie. Op het gezicht lijkt de balm misschien een beetje vettig, maar trekt snel in en zorgt voor een heerlijk zachte, gehydrateerde huid.


Kijk bij de 'toptips' voor nog meer toepassingsmogelijkheden.

Normale prijs: € 11,95

Speciale prijs: € 7,95

Parfumvrije Gezichts Balm - 30 ml

Een ultra zachte parfum vrije multi-functionele balm. Bijzonder geschikt voor babies tere huidje en de extreem gevoelige huid. Van 100% biologische karite boter, bijenwas, zonnebloem olie, jojoba en calendula olie. Zacht gesmolten tot een zachte creme balm voor je gelaat en nek. En alle andere huid die wat extra's nodig heeft zoals  lippen, handen, hielen, baby's billetjes. Op het gezicht lijkt de balm misschien een beetje vettig, maar trekt snel in en zorgt voor een heerlijk zachte, gehydrateerde huid.


Kijk bij de 'toptips' voor nog meer toepassingsmogelijkheden.


100% biologisch gecertificeerd, 100% natuurlijk, CO2 neutrale verpakking, biologische inkt. Dierproef vrij. 

Verwarm de balm tussen je vingertoppen en smeer dun uit. Bewaar de balm koel, omdat deze anders smelt. Als gezichtsreiniger: breng een beetje balm dun aan op je gezicht en verwijder met een warme zachte doek of washand.
100% biologische shea boter, zonnebloem olie, bijenwax, jojoba olie, calendula olie,